Van der Gijp wijst reden voor boosheid Lang aan: “Transfer van niks”

Foto: Van der Gijp wijst reden voor boosheid Lang aan: “Transfer van niks”

René van der Gijp en Johan Derksen hebben beiden begrip getoond voor de reactie van Noa Lang na zijn wissel tijdens de wedstrijd tussen Almere City en PSV. De aanvaller was zichtbaar geïrriteerd en liet zijn frustraties ook de vrije loop op weg naar de dug-out. Dat gedrag moet volgens het Vandaag Inside-duo op de koop worden toegenomen.

Van der Gijp en Derksen tonen begrip voor boosheid Lang

“Bij iedere club zitten er wel één of twee die een beetje onaangepast gedrag vertonen”, stelt Van der Gijp aan tafel bij Vandaag Inside. “Ik denk dat je je bij Noa Lang eerder zorgen moet maken als hij het een half jaar niet doet. Dit hoort bij hem. Hij schopt dan tegen een bidon aan. Een ander doet het niet, hij wel”, vervolgt de oud-prof.

Derksen kan zich vinden in de woorden van Van der Gijp. “Als je Noa Lang binnenhaalt, dan moet je accepteren dat dit gaat gebeuren.” Volgens De Snor heeft trainer Peter Bosz goed gehandeld. “Ik vond dat Peter Bosz er goed op reageerde, die zei dat hij er eigenlijk wel om moest lachen omdat het een beetje vreemd is.”

Lang raakt geen knikker

De woede van Lang komt volgens Van der Gijp niet eens voort uit de wissel. “Hij is natuurlijk slecht uit die blessure gekomen. Hij raakt geen knikker, dat doet hem pijn natuurlijk.” De overstap van Club Brugge naar PSV zat volgens Van der Gijp daarnaast ook niet in de planning bij Lang. “Het was natuurlijk eigenlijk, als je heel eerlijk bent, een transfer van niks. Van Club Brugge naar PSV. Hij had zich denk ik wel wat anders voorgesteld.”

Gaat Lang dit seizoen nog een bepalende speler worden voor PSV?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, dat verwacht ik niet
344+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie