‘Van Dijk-transfer: Slot weet genoeg’

Foto: ‘Van Dijk-transfer: Slot weet genoeg’

Volgens de Engelse media bereidt Liverpool zich tóch voor op een leven zonder Virgil van Dijk. Het is algemeen bekend dat de centrumverdediger over een aflopend contract beschikt bij The Reds, maar de verwachting was dat dat wel verlengd zou worden…

‘Liverpool bereidt zich voor op leven ná Virgil’

TEAMtalk weet echter dat de technische staf van de Premier League-grootmacht de markt al afspeurt naar een vervanger, wat dus een andersoortig licht werpt op de toekomst van de aanvoerder van het Nederlands elftal. Zou er meteen een kink in de kabel gekomen zijn bij de eerste onderhandelingen overeen verlengde verbintenis?

Hoe dan ook: volgens het bovengenoemde medium heeft trainer Arne Slot al niet één, niet twee, niet drie, maar liefst vier nieuwe stopper in het vizier. Gleison Bremer van Juventus zou zijn favoriet zijn, maar ook de naam van Sporting Portugal-verdediger Gonçalo Inácio.

Stopper numero drie luistert naar de naam Loïc Badé en verdedigt nu nog de clubkleuren van Sevilla, en ook Marc Guehi van Crystal Palace wordt in verband gebracht met een transfer naar Anfield Road. Hij maakte in de afgelopen zomer nog onderdeel uit van het nationale team van Engeland op het Europees kampioenschap in Duitsland.

“Er is niets veranderd”

Onlangs vertelde Van Dijk over zijn toekomst: “Er is niets veranderd in mijn situatie en dus ben ik er rustig onder. Er is voor mij geen enkele reden om anders te gaan denken, ik heb nog een heel seizoen te gaan hier. Hopelijk wordt dat een succes…” De kopsterke verdediger wordt aan het einde van het huidige voetbaljaar al weer 34 jaar oud, wat een laatste lucratieve transfer misschien aantrekkelijk maakt. Verschillende partijen uit Saudi-Arabië hengelen al een tijdje naar zijn handtekening.

Laatste jaar Liverpool?

  • Dat denk ik wel
  • Ik denk het niet
177+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie