‘Van Gelder-rel krijgt staartje’

Foto: ‘Van Gelder-rel krijgt staartje’

Jack van Gelder was in de maandaguitzending van De Oranjezomer behoorlijk op zijn pik getrapt nadat tafelgast Olcay Gulsen een lelijke sneer maakte over het grensoverschrijdende gedrag wat bij de NOS heeft plaatsgevonden. Het voorval werd ook besproken bij RTL Boulevard, waar men nog wat meer zout in de wonden van Van Gelder strooide.

Van Gelder op de vingers getikt over grensoverschrijdend gedrag bij de NOS

Gulsen wees aan het slot van de uitzending op het wangedrag wat bij de NOS plaats heeft gevonden, waarna Van Gelder direct gepikeerd reageerde. “Je hebt geen idee waar je het over hebt, maar lul lekker mee. Prima.” Boulevard-presentator Daphne Bunskoek sneed het onderwerp aan. “Nou, wat onáárdig!”

Mediaverslaggever Aran Bade legde vervolgens uit waarom Van Gelder zo reageerde. “Ja, je ziet wel dat dit een blauwe plek is bij Jack van Gelder, want het is natuurlijk wel waar wat Olcay heeft gezegd. Ze doelt op dat Volkskrant-artikel en er is daar gewoon iets blootgelegd op die sportredactie.”

Ook in het onderzoek van de commissie-Van Rijn kwam het grensoverschrijdende gedrag bij de NOS naar voren en volgens Bade is het een gevoelige plek voor Van Gelder. “Jack is daar natuurlijk onderdeel van geweest, is er slim doorheen gekomen doordat hij gelijk bij HLF8 toen opbiechtte wat er gebeurd was. Hij was het artikel voor. Maar dit is natuurlijk een pijnlijk punt van Jack, vind ik.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Snap jij de reactie van Van Gelder?

  • Ja, terecht dat hij boos werd
  • Nee, belachelijke reactie
11670+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie