‘Vandaag Inside-einde in zicht’

Foto: ‘Vandaag Inside-einde in zicht’

RTL-baas Peter van der Vorst ziet er niets in om Vandaag Inside terug te halen. De zenderbaas zou de populaire talkshow te grof vinden en vindt het niet passen binnen de koers die de zender wil varen. RTL Boulevard-deskundigen Luuk Ikink en Rob Goossens snappen dat besluit echter niet.

Verbazing om reden afwijzing Vandaag Inside door RTL-baas Van der Vorst

In de Boulevard-podcast noemt Ikink het onbegrijpelijk dat Van der Vorst Vandaag Inside niet terug wil. “Dat is toch wel opmerkelijk, want ja, het programma scoort nogal goed.” Goossens zegt het besluit ook niet te snappen. “Ja, er zijn 100 miljoen redenen om te zeggen: we zouden die mannen wel heel graag terug hebben! Hij zegt dat het qua mentaliteit niet past bij het optimistische RTL. Dat kan.”

Ikink vindt apart dat Van der Vorst vindt dat Vandaag Inside een te negatieve insteek heeft. “Is dat programma dan zo negatief? Dat gevoel heb ik namelijk niet als ik het zit te kijken, dat ik denk: wat een down, negatief programma. Het is natuurlijk wel prikkelend en soms wel wat intens, maar niet alleen maar afzeiktelevisie, toch?”

Vandaag Inside is aflopend proces

Goossens is het daar mee eens en stelt dat de zenderbaas beter een andere insteek had kunnen gebruiken. “Ik zou zeggen: er is een belangrijkere reden om het niet meer te willen, namelijk dat de sleetsheid en de klad er gewoon in komt. Het is een aflopend proces, dus als je ze nu binnenhaalt voor ná hun contract, dan weet je niet wat je nog aan kliekjes uit de pan kunt schrapen.”

Ook Ikink ziet dat de sleet erop komt bij het programma. “Ja, dan zit jij met de gebakken peren, hoor, echt waar. Ik zag het nu ook weer: Wilfred stelde een vraag aan Merel Ek en Johan ging die vraag meteen beantwoorden. Toen ging Wilfred meteen zeggen, dat deed hij voorheen nooit: ‘Johan, die vraag was voor Merel’. Dat is nieuw in hun dynamiek. Ik ben heel benieuwd hoe zich dat gaat ontwikkelen in de komende periode.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Heeft Vandaag Inside zijn beste tijd gehad?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
60+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie