Vandaag Inside-gast doet boekje open over werkzaamheden: “Niet te doen”

Foto: Vandaag Inside-gast doet boekje open over werkzaamheden: “Niet te doen”

Merel Ek is een graag geziene gast in de uitzendingen van Vandaag Inside. De politieke verslaggever zegt desondanks nog altijd wel normaal over straat te kunnen. Ek heeft dan ook een druk bestaan en in gesprek met Party onthult de Vandaag Inside-gast hoeveel uren ze in de week aan het werk is.

Vandaag Inside-gast Merel Ek geeft inkijkje in werkzaamheden

Tegenover Party vertelt Ek nog altijd wel normaal over straat te kunnen. “Het valt wel mee, hoor. Zo bekend ben ik helemaal niet. Soms herkennen mensen me, maar dat is altijd leuk en altijd lief.” Is het dan omdat mensen haar minder herkennen op straat. “Ja, dat sowieso”, bevestigt Ek.

“Er zitten drie lagen minder make-up op als ik buiten loop, dat is dan een voordeel. Dan zie ik er zo lelijk uit, dat niemand mij herkent, haha”, vervolgt de politiek verslaggever al lachend. Ek zegt te genieten van haar werk. “Het zijn lange dagen, maar ik vind werk vaak ook wel ontspannend. Vlak voor een uitzending ga je natuurlijk de visagie in en dat is eigenlijk mijn momentje van ontspanning, want er wordt heerlijk aan je geplukt en gedaan, wat heel lekker is.”

Voor bepaalde bezigheden heeft Ek naar eigen zeggen nauwelijks tijd. “Ik probeer ook tussendoor te sporten, want dat is belangrijk. Ik zou het liefst graag weer in teamverband gaan sporten, maar dat is gewoon niet te doen.” Ek vertelt dan ook hoeveel ze aan het werk is voor SBS6. “Veertig uur per week en dan volg ik daarnaast natuurlijk nog de talkshows en radioshows waar politici aanschuiven. Je houdt constant alles bij en bent altijd bezig, ook in het weekend.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Is Ek een leuke gast om naar te kijken?

  • Ja, absoluut
  • Nee, niks aan
400+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie