‘Oorlog tussen Van der Gijp en Gordon bereikt nieuw kookpunt’

Foto: ‘Oorlog tussen Van der Gijp en Gordon bereikt nieuw kookpunt’

De strijd tussen de Vandaag Inside-tafel en Gordon Heuckeroth is nog lang niet gestreden. Tenminste, niet als het aan de 56-jarige zanger ligt. In de volgende aflevering van zijn realitysoap ‘Dit ben ik’ richt Gordon zich tot René van der Gijp, die hem ‘kapot probeert te maken.’ Shownieuws confronteerde de ex-voetballer met de beelden, die vervolgens alles op intussen bekende wijze weglachte.

Van der Gijp komt niet meer bij van het lachen om Gordon

Nadat eerst een preview te zien was van ‘Opa Cor’, een film waarin Vandaag Inside-bargast Martin van Waardenberg een belangrijke rol speelt, kwam de tafel onherroepelijk uit bij Gordon. De tv-bekendheid kreeg immers ook een bescheiden rol in de film. “Ik wilde er eigenlijk niet over beginnen”, zet presentator Wilfred Genee onder luid gelach van René van der Gijp de boel meteen scherp.

“Shownieuws stond net voor de deur, dat Gordon aanstaande vrijdag, nu weer, naar jou toe…”, wijst hij vervolgens naar Gijpie. “Die vrouw zegt: ‘U wordt op een meedogenloze manier afgemaakt.’ Ik zeg: ‘Ja, nou, laat maar zien!'” Waarna een fragment uit de show ‘Dit ben ik‘ van Gordon te zien is.

Vandaag Inside-tafel giert om uitspraken Gordon

De 56-jarige zanger richt zich tot Van der Gijp. “Ik heb na alle aantijgingen niet meer durven zingen. Dat is wat ze met je doen”, wijst Gordon op de kritiek die een van de vaste tafelgasten van VI had op een optreden van de artiest vorig jaar. “Ze maken je psychologisch gewoon kapot. Ze hebben geen idee wat voor impact het heeft. ‘Als je hem voor de HEMA zet, sturen ze hem weg.’ Wow. En dat komt uit iemands mond, die zelf een emotioneel, instabiel en labiel wrak is.”

Inmiddels schiet Van der Gijp aan tafel in de volgende lachbui. “René van der Gijp: kijk in de fucking spiegel, idioot dat je bent. Als jij mij wil beledigen, dan kan je hem krijgen ook”, sluit Gordon af. Van der Gijp wil niets liever dan het begin nog even zien. “Hij durft niet meer te zingen, hè?” Na de uitspraken van de zanger, wordt het veel bekritiseerde stuk in kwestie ook nog eens herhaald, waarna de ex-voetballer, collega’s Johan Derksen en Genee en tafelgast Job Knoester het niet meer aankunnen.

“Hij moet niet zo boos doen. Weet je, kom op man… Laat gaan! Een beetje plaagstootjes af en toe. Klein plagerijtje, meer is het niet.” Op de vraag van Knoester of Gordon moet denken aan psychiater Bram Bakker, is Derksen ad rem. “Ik denk niet dat iemand meer aan hem (Gordon) begint.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Vind jij dat Gordon gelijk heeft?

  • Ja, Van der Gijp moet zich wat meer inhouden
  • Nee, Gordon maakt zich te druk om Van der Gijp
1648+ Votes

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

15:25
21+
Sc Heerenveen-selectie maakt statement naar Van Persie
15:05
258+
Onzeker Feyenoord rekent tegen Bayer Leverkusen op één zekerheid
15:01
39+
Ihattaren aan de slag bij RKC Waalwijk
14:46
5+
Frimpong haalt herinneringen op bij terugkeer in Kuip
14:30
28+
Priske verklaart vormdip: “Heeft te maken met verwachtingen”
14:11
62+
Farioli maakt opvallende keuze: “Dát zou je denken”
13:44
4+
Ex-Willem II’er Alexander Isak geblesseerd: ‘Niet bij duel tegen Fulham’
13:24
12+
Anderlecht stuurt Deense coach de laan uit na verlies tegen Genk
13:17
92+
Baas onthult: ‘Door video’s van hem worden ik en Ajax beter’
13:00
29+
Meevaller Erik Ten Hag: twee topspelers trainen weer mee
12:51
15+
PSG-coach Luis Enrique: ‘Ik heb meer geleden dan tijdens een bevalling’
12:30
48+
Ex-Arsenalspits opgepakt voor drugssmokkel op vliegveld
11:50
146+
Perez niet overtuigd van Ajacied: ‘Ajax moet hem verkopen’
11:34
1119+
Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Bayer Leverkusen: Priske volgt Slot
11:30
247+
‘Van Bronckhorst aast met Besiktas op PSV’er’
11:24
87+
Voorbeschouwing Feyenoord – Bayer Leverkusen: Rotterdammers direct aan de bak
11:15
31+
Kun je Slot en Priske vergelijken? “Mensen gaan ervan uit dat…”
11:00
169+
Klaassen de grote man bij terugkeer in ArenA
10:59
880+
‘Nieuw drama Frenkie de Jong en Barcelona’
10:50
26+
Feyenoord stoomt fans klaar voor eerste CL-duel: ‘This is us’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie