‘Vandaag Inside zwengelt Ali B-rel aan’

Foto: ‘Vandaag Inside zwengelt Ali B-rel aan’

De heren van Vandaag Inside hebben zich vrijdagavond uitgelaten over de verkrachtingszaak van Ali B. De rapper kreeg vrijdag te horen dat hij twee jaar de gevangenis in moet. René van der Gijp en Johan Derksen deden over de zaak een aantal opvallende uitspraken.

Vandaag Inside-heren laten zich uit over zaak Ali B

De zaak van Ali B komt vrijdagavond ter sprake, waarbij Van der Gijp vraagt aan tafelgast en strafrechtadvocaat Job Knoester of verkrachtingsdelict op enig moment strafrechtelijk verjaart. “Daar zou ik eerlijk gezegd naar moeten kijken. Maar volgens mij is het inmiddels zo dat voor dit soort misdrijven de verjaring niet meer geldt.”

“Het is natuurlijk ook wel een beetje link soep, Job”, gaat Van der Gijp vervolgens verder. “Je kunt ook wel eens een avond of een nacht hebben met iemand dat jijzelf het best lekker vond, maar dat later, na vijf tot negen jaar, blijkt dat die andere inmiddels denkt: nou, ik weet het niet…

Van der Gijp en Derksen gaan helemaal los over zaak Ali B

Het leidt tot een cynische ingreep van presentator Wilfred Genee. “Jij vraagt dit voor een vriend, toch? Voor de duidelijkheid.” Het zorgt voor hilariteit bij Van der Gijp. “Ik vraag dit voor mezelf. Hahahahahaha. Hoever kan dat teruggaan, Job? Jij zegt dat het niet verjaart. Hahahahaha!” Ook Johan Derksen springt in. “René, wil jij hiermee ophouden? Want ik doe al geen oog dicht.”

Van der Gijp neemt het daarna weer lachend over. “Kijk, Ali B gaf die meiden echt het gevoel dat ze iets voor hem betekenden. Dat bleek achteraf totaal niet het geval. Die meiden komen daar op een gegeven moment achter…” Derksen onderbreekt Van der Gijp. “Dat is gewoon onze oude truc!”

“Dat is eigenlijk dezelfde truc die wij ook al vijftig jaar toegepast hebben”, grapt Van der Gijp. “En succesvol!”, reageert Derksen. Genee probeert de boel toch wat te sussen. “Jongens, jongens, jongens. Pas nou een beetje op.” Maar Van der Gijp is niet meer te stoppen. “Dus die meiden komen er op een gegeven moment achter dat ze niks voor hem betekenden. Het ging maar om één ding: klaarkomen.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Terecht dat Ali B een gevangenisstraf heeft gekregen?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, dat vind ik niet
317+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie