Verguisde PSV-speler wees Premier League-club al af

Foto: Verguisde PSV-speler wees Premier League-club al af

Vrijdagmiddag kwam naar buiten dat Jordan Teze niet langer minuten wil maken voor PSV. De rechtsback, die al zeventien jaar uitkomt voor de Eindhovenaren, heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar AS Monaco. Ook al was er ook een Premier League-club op de markt voor hem, zo weet SoccerNews-transferjournalist Mounir Boualin.

Jordan Teze (PSV) wees Bournemouth al af voor AS Monaco

Bosz bevestigde vrijdag dat Teze eigenlijk vorige week tegen Feyenoord (Johan Cruijff Schaal, 2-2 en verloren na strafschoppen) al niet meer het veld op wilde. Uiteindelijk draaide hij bij, maar het nieuws dat PSV hem pas ná RKC-thuis (zaterdagavond) wil laten vertrekken naar Monaco is slecht gevallen bij de speler en diens entourage. Hij kwam niet meer opdagen voor de training en zal tegen RKC dus ook niet meer meedoen.

Monaco heeft al een concreet bod van zo’n 12 miljoen euro neergelegd voor het ‘kind van de club’. Vóórdat de Monegasken op de koffie kwamen in Noord-Brabant had Bournemouth ook al van zich laten horen in de strijd om Teze. De Engelse Premier League-club haakte echter af nadat ‘kamp-Teze’ doorgaf dat de geboren Groninger alleen nog maar naar Monaco wilde, weet Boualin.

Bosz noemt actie Teze ‘onacceptabel’

Twee dagen geleden vertelde Teze aan Bosz dat hij niet meer voor PSV wil uitkomen. “Ik heb hem vandaag opnieuw gevraagd of hij het zeker wist. Hij wist het zeker. Ik begrijp hem niet. Dit hoort niet. De consequenties kunnen jullie wel invullen. Het is onacceptabel”, aldus Bosz. Of er nog een weg terug is, is nog niet duidelijk. “Het is heel vers, net tien minuten geleden gesproken, maar dit is wat ik er over wil zeggen. Dit is niet de juiste manier”, stelde de coach vrijdagmiddag al.

Bournemouth zou een betere club zijn geweest voor Teze dan Monaco

  • Eens
  • Oneens
301+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie