Verhuurde PSV’er wil in Eindhoven alsnog slagen

Foto: Verhuurde PSV’er wil in Eindhoven alsnog slagen

Yorbe Vertessen is blij met zijn verhuurperiode bij Union Sint-Gillis, zo vertelt hij in het Eindhovens Dagblad. De aanvaller heeft het gevoel dat hij door zijn vele speelminuten dit seizoen een betere voetballer is geworden.

Meer speelminuten voor Vertessen

De talentvolle Belg zat de voorbije jaren steevast in de selectie van PSV, maar kreeg het nooit voor elkaar om een vaste basisplaats af te dwingen. Aan het begin van het seizoen besloten beide partijen daarom dat een verhuurperiode de beste oplossing zou zijn, waarna hij voor een jaar terugkeerde naar zijn vaderland.

“Bij PSV had ik het absoluut naar mijn zin en ik spreek nog veel mensen uit de begeleidende staf, maar helaas speelde ik niet altijd in de basis”, zo vertelt hij aan het medium. In België heeft hij niets te klagen over speelminuten. “Bij Union heb ik vanaf het begin meer aan de aftrap gestaan en daardoor is mijn spel verbeterd.”

“Uiteindelijk is het voor de lange termijn nog altijd mijn hoofddoel om bij PSV door te breken, alleen ben ik nu met mijn huidige club verwikkeld in een enorm belangrijke race”, aldus Vertessen. Met een achterstand van 1 punt op koploper Antwerp FC en een gelijke stand met Racing Genk doet zijn club nog volop mee voor het Belgische landskampioenschap.

Enthousiasme over Van Nistelrooij

Aankomend seizoen hoopt hij alsnog in Eindhoven te slagen. Vertessen heeft onder meer een goed gevoel bij de werkwijze van Van Nistelrooij. “Ik speel meer dan in Eindhoven, alleen neem ik dat Ruud van Nistelrooij zeker niet kwalijk. Hij is een fideel mens en een fijne trainer, waar ik me goed bij voelde.”

Is Vertessen goed genoeg voor PSV?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
314+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie