Veronica Inside ‘slachtoffer van nieuwe boycot’

Foto: Veronica Inside ‘slachtoffer van nieuwe boycot’

Johan Derksen en René van der Gijp lieten zich gisteravond behoorlijk laatdunkend uit over de vrouwelijke analytici van de NOS, Suse van Kleef en Mandy van den Berg. Hun collega Leonne Stentler is volgens Derksen bezig om een nieuwe boycot tegen Veronica Inside op touw te zetten.

Derksen zei gisteren bij De Oranjezomer over Van Kleef en Van den Berg: “Het probleem is natuurlijk: we moeten al die vreselijke wedstrijden van dat damesvoetbal kijken, waarbij je in slaap valt. Het heeft niks met voetbal te maken. Laat ze lekker voetballen hoor, laat ze hun gang gaan. Maar dat moeten we al zien, en dan moet je ook nog luisteren naar dat geneuzel. Vroeger lazen de Libelle en gingen ze zitten breien…”

Nu onthult de voormalige hoofdredacteur van Voetbal International: “Die meisjes van de NOS hebben ook al geprobeerd om hier een boycot uit te voeren, door allerlei vrouwen te benaderen om er schande van te spreken. Ik ken de namen van die meiden niet, en dan zeg ik ‘dat meisje’.” Hij wijst naar een afbeelding van Stentler: “Deze ken ik bijvoorbeeld niet. Die zat er geloof ik toen ik een keer zei: dat meisje van de NOS…”

Hij vervolgt: “Ik hoorde dat die allerlei dames uit het wereldje aan het verzamelen is om daar actie tegen te ondernemen. Ze vindt dat minderwaardig en denigrerend als ik zeg ‘dat meisje’.” Valentijn Driessen doet een duit in het zakje: “Ik vind ook wel raar: zij staat ook af en toe voor dat tactiekbord, dan is ze aan het schuiven en zo. Maar dan zit Pierre van Hooijdonk aan tafel, die mag dan alleen zijn favoriete elftalletje doen, wat plaatjes plakken. Dat is eigenlijk de omgekeerde wereld.” Derksen grapt: “Het komt dadelijk nog zo ver dat zij voor dat bord staat uit te leggen en dat Pierre zit te breien.”

Boycot terecht of onterecht?

  • Terecht
  • Onterecht
2759+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie