Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Nederland

-

Engeland
10 juli 21:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Vinícius Jr pissig op Copa América: “Om het ons moeilijker te maken”

Foto: Vinícius Jr pissig op Copa América: “Om het ons moeilijker te maken”

Vinícius Junior, sterspeler van Real Madrid en Brazilië, heeft openlijk kritiek geleverd op de organisatie van de Copa América. Volgens hem wil men het de Seleçao bewust extra moeilijk maken om te winnen op het toernooi.

Vinícius Junior: ‘Kwaliteit velden in Zuid-Amerika en Europa zijn totaal verschillend’

Maandagnacht opende Brazilië de campagne teleurstellend met een oersaai gelijkspel tegen Costa Rica. “We hebben geen excuses, maar het veld helpt ongetwijfeld niet”, reageerde Vinícius na afloop. “De kwaliteit van de velden in Zuid-Amerika en Europa zijn totaal verschillend van elkaar. Ze hebben de omvang van de velden ook verkleind om het ons moeilijker te maken.”

“We moeten ons verbeteren zodat we mooie dingen kunnen blijven doen, los van de omstandigheden. Het zal een moeilijk toernooi worden, maar we doen ons best om vreugde in ons land te brengen. Natuurlijk willen onze fans een reactie, maar we gaan beetje bij beetje verder en ik ben er zeker van dat we in de volgende wedstrijd veel beter zullen spelen.”

Hij vervolgt zijn klaagzang: “We weten hoe dit toernooi zal zijn, hoe de velden eruit ziet en hoe de scheidsrechters en spelers zullen zijn. Ik weet ook dat ik moet verbeteren en wat ik zou kunnen betekenen voor het team en ons land. De trainer is nieuw en de spelers ook en daarom hebben we tijd nodig.”

De andere wedstrijd in de groep van Brazilië was een prooi voor Colombia (2-1 zege op Paraguay).

Gaat Brazilië de Copa América alsnog winnen?

  • Ja
  • Nee
111+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie