Vojvodina-trainer velt zijn oordeel over Ajax

Foto: Vojvodina-trainer velt zijn oordeel over Ajax

Ajax won donderdagavond met pijn en moeite van FK Vojvodina. Doordat het bij 1-0 bleef zijn de Serviërs zeker nog kansrijk richting de return, vindt ook trainer Bozidar Bandovic.

Vojvodina: ‘Bij dit soort wedstrijden tegen Ajax zijn we niet bezweken door de sfeer’

“Ik wil mijn spelers feliciteren met het gespeelde spel tegen een geweldig team als Ajax. We begonnen de wedstrijd goed, we zetten hoog druk, onderschepten wat ballen, maar daarna kregen we problemen met zijwaartse ballen”, zegt de trainer na afloop. Met name na rust was Vojvodina niet de mindere. “We hadden een doelpunt kunnen maken, maar ik ben tevreden met het spel en de opoffering. Ze hebben hun best gedaan, wij hebben een goede wedstrijd gespeeld. Bij dit soort wedstrijden tegen Ajax zijn we niet bezweken door de sfeer, we hebben onze ware aard laten zien, maar dit is pas de eerste wedstrijd. We zullen ons voorbereiden op het tweede deel en proberen te winnen.”

Ook middenvelder Njegos Petrovic was enthousiast over het gedeelte na rust. “We voelen die bal op de paal nog steeds, maar hebben over zeven dagen een herkansing en ik hoop dat we dit kunnen herhalen en kunnen winnen en doorgaan. In het tweede deel stonden we grotendeels goed, we hadden geen problemen, al is Ajax vooral op de flanken behoorlijk sterk.”

“Als je tegen het grote Ajax speelt, moet je je terugtrekken”, vervolgt Petrovic. “De intensiteit was goed en tegen Ajax kunnen we niet zonder laag blok spelen. Dit is een bijzondere wedstrijd, in een groot stadion tegen een grote club. Als we betere velden en meer van dit soort wedstrijden hadden, zouden we dit soort wedstrijden winnen.”

Vojvodina gaat Ajax er uit kegelen

  • Eens
  • Oneens
4708+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie