Voorspelling AC Milan – Napoli: bezoekers houden de nul

Foto: Voorspelling AC Milan – Napoli: bezoekers houden de nul

AC Milan zag de competitiewedstrijd van afgelopen weekend afgelast worden en daardoor een hoop concurrenten uitlopen. Een daarvan is Napoli, die wist te winnen en zodoende de positie aan kop van de competitie te verstevigen. Hoe doen deze teams het tegen elkaar. Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd AC Milan – Napoli.

San Siro

Serie A

29 oktober 2024

20:45

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 28 oktober 2024 22:44.

‘AC Milan licht favoriet’

Doordat AC Milan nog een wedstrijd tegoed heeft, is de achtste plek in de tussenstand licht vertekenend. Qua verliespunten staan de Milanezen namelijk vierde. Voor deze wedstrijden wijzen de bookmakers licht naar Milan voor de favorietenrol, ondanks dat er tegen de koploper gespeeld wordt.

AC Milan vs Napoli: winst in tweede helft

Napoli verloor de eerste competitiewedstrijd dit seizoen maar is daarna acht keer ongeslagen gebleven en heeft zo alle andere teams ingehaald. Opvallend is dat de laatste drie competitieduels ongeveer hetzelfde verloop hadden. Tegen zowel Como (3-1), Empoli (0-1) als Lecce (1-0) stond het gelijk bij rust voordat Napoli in de tweede helft de wedstrijd naar zich toetrok.

Gelijkspel bij rust, Napoli wint

Speler om op te letten en wedden: Christian Pulisic

De laatste tijd is Christian Pulisic uitgegroeid tot een absolute talisman voor AC Milan. De Amerikaanse aanvaller was tijdens de laatste acht officiële wedstrijden goed voor zes doelpunten, ook in zes verschillende duels. Mede door deze treffers staat hij nu op vijf competitiegoals, goed voor een vierde plek op de topscorerslijst.

Christian Pulisic scoort

Voorspelling AC Milan – Napoli

Het is lastig een duidelijke favoriet aan te wijzen. AC Milan won drie van de vier thuisduels dit seizoen en is dus ijzersterk in eigen huis. Maar tegenstander Napoli heeft als absolute kracht de schier onpasseerbare defensie, met slechts twee tegengoals in de laatste acht competitieduels. Wij tippen derhalve dat Milan niet gaat scoren.

Tip: Wil je meer informatie over de ontmoeting tussen AC Milan en Napoli? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Vbet
3.80
Napoli houdt de nul

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie