Voorspelling Ajax – Fortuna Sittard: Hongerig Ajax maakt gehakt van Fortuna

Foto: Voorspelling Ajax – Fortuna Sittard: Hongerig Ajax maakt gehakt van Fortuna

Een hele maand zat er tussen de vorige Eredivisiewedstrijd van Ajax en de confrontatie met Fortuna Sittard. Door gestaakte wedstrijden tegen Feyenoord en FC Utrecht heeft Ajax nauwelijks speeltijd gehad. Hier zijn wedtips voor het duel tussen Ajax en Fortuna Sittard.

Johan Cruijff ArenA

Eredivisie

18 september 2024

20:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 18 september 2024 19:55.

Ajax favoriet tegen Fortuna Sittard

Ondanks het gebrek aan wedstrijdritme blijft Ajax de favoriet bij de bookmakers voor deze wedstrijd. Ajax verloor weliswaar de laatste Eredivisiewedstrijd, maar dat gebeurde al een tijd geleden. Over het algemeen kende het team van Francesco Farioli een goede seizoensstart. NAC en Panathinaikos waren een keer te sterk voor de Amsterdammers, maar de overige wedstrijden werden gewonnen. De spelers toonden wekelijks progressie en pasten zich steeds beter aan de eisen van Farioli aan. Fortuna Sittard begon met twee overwinningen, maar verloor de laatste twee officiële wedstrijden. De ploeg uit Limburg komt niet in topvorm naar de Johan Cruijff ArenA.

Ajax vs Fortuna Sittard: Amsterdamse goals

In de laatste twee wedstrijden scoorde het team van Farioli zeven doelpunten. In de Eredivisie bleef de ploeg steken op twee doelpunten, maar in de Europa League werden er meer gemaakt. In het systeem van Farioli is het team niet afhankelijk van één spits; ook de middenvelders dragen regelmatig bij aan de doelpunten, waardoor scoren echt een teamprestatie is.

Meer dan 2,5 doelpunten door Ajax

Speler om op te letten en wedden: Brian Brobbey

Met Chuba Akpom en Wout Weghorst heeft Brian Brobbey stevige concurrentie voor de spitspositie. Toch lijkt Brobbey goed te presteren onder hoge druk. Bij het Nederlands elftal maakte Joshua Zirkzee indruk in zijn eerste wedstrijd, waardoor er tegen Duitsland voor Brobbey veel op het spel stond. Hij was bij beide doelpunten van grote waarde.

Voorspelling Ajax – Fortuna Sittard

Ajax zal fris aan de wedstrijd tegen Fortuna beginnen. Het team heeft zich optimaal kunnen voorbereiden op deze wedstrijd, aangezien de spelers de laatste weken weinig speeltijd hebben gehad. De verwachting is dat Ajax, mede dankzij deze frisse start, Fortuna Sittard zal overklassen. Bij Fortuna zijn de resultaten de laatste weken wat minder. Bij Unibet kan men daarom nu voor een odd van 2.20 inzetten op de weddenschap ‘Ajax wint met handicap -1’.

Tip: Wil je meer informatie over de ontmoeting Ajax – Fortuna Sittard? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
2.20
Ajax wint met handicap -1

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie