Voorspelling Ajax – Jagiellonia Bialystok: beide teams scoren

Foto: Voorspelling Ajax – Jagiellonia Bialystok: beide teams scoren

Van de andere Nederlandse clubs die dit seizoen begonnen met een Europees ticket is het lot tot aan de winterstop al duidelijk, maar niet voor Ajax. Na een overwinning in Polen moeten de Amsterdammers het kunstje voltooien om de groepsfase van de Europa League te halen. Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd Ajax – Jagiellonia Bialystok.

Johan Cruijff ArenA

Europa League Qualification

29 augustus 2024

20:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 29 augustus 2024 20:08.

Ajax als grote favoriet

Vorige week stonden de ploegen al tegenover elkaar en Jagiellonia kwam weliswaar op voorsprong, maar Ajax won uiteindelijk toch simpel met 1-4. Zodoende is het niet zo gek dat de wedkantoren overtuigend de Amsterdamse ploeg aanwijzen als favoriet om te winnen.

🇳🇱 Ajax vs 🇵🇱 Jagiellonia Bialystok: simpele Ajax-zege

De wedstrijd van vorige week verliep zoals gezegd al relatief simpel. Nu kan Ajax ook nog eens voluit gaan, omdat de wedstrijd komende zondag tegen Feyenoord niet doorgaat. Hierdoor lijkt het voor de hand te liggen dat de Amsterdammers in beide helften kunnen domineren.

Ajax leidt bij rust en wint

Speler om op te letten en wedden: Chuba Akpom

Tot nu toe lijkt Ajax-coach Francesco Farioli te kiezen voor Chuba Akpom in de punt van de aanval, waar hij de voorkeur krijgt boven Brian Brobbey. Vorige week in Polen betaalde hij dat vertrouwen terug met drie doelpunten. In het eigen stadion hoopt de Engelsman weer tot scoren te kunnen komen.

Chuba Akpom scoort

Voorspelling Ajax – Jagiellonia Bialystok

Het lijkt een logische uitkomst dat Ajax ook deze tweede wedstrijd tegen de Polen gaat winnen. En niet eens zozeer omdat Ajax zo goed is, maar vooral omdat de tegenstand enorm teleurstelt. Ajax is alleen niet altijd even zeker achterin, dus denken wij dat beide teams scoren tijdens deze wedstrijd.

Tip: Wil je meer informatie over de ontmoeting tussen Ajax en Jagiellonia Bialystok? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
1.97
Beide teams scoren

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie