Voorspelling Ajax – SC Heerenveen: Eenvoudige Amsterdamse zege

Foto: Voorspelling Ajax – SC Heerenveen: Eenvoudige Amsterdamse zege

Ajax doet het goed in de voorrondes van de Europa League. Of de club zich ook kan meten met het niveau in de Eredivisie, zal zondagmiddag blijken tegen SC Heerenveen. In eigen huis ontvangt Ajax het team van Robin van Persie, dat een sterke voorbereiding heeft gekend en vastbesloten is om zich te meten met de Amsterdammers.

Johan Cruijff ArenA

Eredivisie

11 augustus 2024

16:45

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 11 augustus 2024 16:44.

Ajax favoriet tegen Heerenveen

Ondanks de mindere resultaten van Ajax in de afgelopen seizoenen blijft de club volgens Vbet de duidelijke favoriet voor dit duel. In de Europese voorrondes wist Ajax drie keer te winnen en ook in de oefenwedstrijden werd bijna elk duel succesvol afgesloten. Ajax leek in die wedstrijden sterker dan wat de ploeg vorig jaar op de mat legde. Hoewel de basis nog fragiel is en goede momenten worden afgewisseld met mindere, blijft Ajax in een thuiswedstrijd favoriet. Dit komt ook doordat het nog onduidelijk is waar Heerenveen precies staat. De club won weliswaar van Rayo Vallecano, maar verloor van Middlesbrough. De wedstrijd tegen Ajax is de eerste echte test voor de ploeg.

🇳🇱 Ajax Vs 🇳🇱 SC Heerenveen: Aanvallende teams

In de afgelopen wedstrijden heeft Ajax altijd het net weten te vinden. Hoewel de Amsterdammers niet elke wedstrijd overvloedig scoren, blijft het team rustig rondtikken tot er ruimtes ontstaan en daar maakt de selectie vervolgens gebruik van. Dit zal tegen Heerenveen naar verwachting niet anders zijn. Bij de club uit het Noorden is een vergelijkbare aanpak te zien. Van Persie heeft aangegeven dat hij de fans wil vermaken en zowel tegen Rayo Vallecano als PEC Zwolle scoorde Heerenveen vijf keer in één wedstrijd. Hierdoor wordt een weddenschap op beide teams scoren interessant.

Beide teams scoren

Speler om op te letten en wedden: Daniel Karlsbakk

Aan de kant van Ajax is het nog onduidelijk wie in de spits zal beginnen, maar bij Heerenveen lijkt er weinig twijfel te bestaan. De Noorse spits Daniel Karlsbakk heeft een uitstekende voorbereiding gedraaid en hoopt die lijn door te trekken tegen Ajax. Karlsbakk scoorde een hattrick tegen Rayo Vallecano en was ook trefzeker tegen PEC Zwolle, Almere City en Dordrecht.

Daniel Karlsbakk scoort

Voorspelling Ajax – SC Heerenveen

Voor beide teams is dit duel een belangrijke graadmeter om te zien waar de clubs nu precies staan. Is Ajax echt sterker dan vorig seizoen, of waren de Europese tegenstanders gewoon niet zo sterk? En wat kan Heerenveen onder leiding van Van Persie bereiken? Ajax heeft het thuisvoordeel en meer wedstrijdritme, wat de ploeg in staat moet stellen om Heerenveen relatief eenvoudig te verslaan. Een weddenschap op Ajax met een handicap van -1 bij Vbet, met een odd van 2.12, lijkt passend.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Ajax en SC Heerenveen? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Vbet
2.12
Ajax wint handicap -1

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

14:52
26+
‘Prachttransfer lonkt voor Ricardo Pepi’
14:36
192+
Van Hanegem wijst zijn grote Oranje-uitblinker tegen Bosnië aan
14:21
52+
‘Twee transfervrije spelers in Feyenoord-vizier’
14:10
24+
Johan Derksen krijgt boze VI-kijker aan de deur thuis
13:50
60+
Vrouw René van der Gijp is van Instagram af geknikkerd
13:35
2486+
‘Dit is de ware reden van ruzie Weghorst met gebroeders Timber’
13:20
45+
Dijkshoorn vernietigt VI-gast: ‘Met twee zinnen op zijn rug te leggen’
13:04
67+
Hato vol lof: ‘Toen ik bij Ajax 1 kwam was hij mijn mentor’
12:48
51+
Officieel: Feyenoord kaapt Fransman weg bij Lyon
12:33
355+
Driessen ziet twee ‘horzels’ op Oranje-training: “Word je doodziek van”
12:17
66+
‘Dát is de zwakke plek van Oranje, probeerde Van Gaal al te camoufleren’
12:00
313+
Het grote obstakel voor kersvers PSV’er Karsdorp
11:47
27+
Van der Vaart ziet Duitse Mbappé: “Had daar al moeten staan”
11:43
88+
Ajax ‘verpest kinderdroom’: ‘Schan-da-lig’
11:32
61+
Ajax sluit lucratieve sponsordeal
11:16
55+
Hier kijk je Nederland – Duitsland
11:07
2149+
Bizar: ‘Antony terug naar Ajax’
10:59
111+
PSV vreest niet voor ‘bananenschil’: “Niemand over gehoord”
10:44
447+
Derksen walgt van ‘Oranje-engnek’
10:34
244+
‘Groot Van Dijk-nieuws voor Arne Slot’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie