Voorspelling Ajax – Vajvodina: Amsterdamse overwinning

Foto: Voorspelling Ajax – Vajvodina: Amsterdamse overwinning

Ajax begint donderdagavond officieel aan het nieuwe seizoen met de tweede voorronde van de Europa League tegen Vojvodina. In de eerste wedstrijd van dit tweeluik moet Francesco Farioli direct laten zien wat hij met deze selectie heeft bereikt in de voorbereidingsperiode.

Winnaar Website Boosted odds!
Ajax wint Vbet
1.14
Gelijkspel Vbet
8.70
Vojvodina wint Vbet
17.00
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 juli 2024 13:46.

Bookmakers zien Ajax als favoriet

Volgens de bookmakers is Ajax de duidelijke favoriet voor dit duel. Hoewel de club de afgelopen seizoenen teleurstellend presteerde, blijft Ajax in Europees verband veel aanzien hebben. Vojvodina heeft een selectie die voornamelijk bestaat uit Servische spelers, met namen die bij ons geen belletje zullen doen rinkelen.

In dit cruciale tweeluik moet Ajax het stellen zonder Gerónimo Rulli, Steven Bergwijn en Brian Brobbey. De Argentijnse doelman neemt deel aan de Olympische Spelen, terwijl Bergwijn en Brobbey nog rust krijgen na hun deelname aan het EK van afgelopen maand.

Vojvodina scoort

Farioli heeft nog geen definitieve keuze gemaakt voor zijn ideale verdediging. Tijdens een aantal oefenwedstrijden heeft Ajax nog steeds tegendoelpunten geïncasseerd. Het is moeilijk in te schatten hoe sterk Vojvodina precies is, maar het lijkt erop dat Ajax nog geen ondoordringbare defensieve machine is. Een doelpunt van de Servische ploeg is daarom niet ondenkbaar.

Vojvodina scoort meer dan 0,5 doelpunten

Voorspelling Ajax – Vojvodina

Ajax moet thuis simpelweg winnen van Vojvodina. Om alle spanning weg te nemen, moeten er veel doelpunten vallen aan de kant van Ajax. De ploeg lijkt sterk genoeg om te winnen, maar is achterin nog kwetsbaar. Voor de weddenschap ‘Ajax wint en beide teams scoren’ biedt Vbet een odd van 2.65.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Ajax – Vojvodina voor extra informatie in aanloop naar dit EK-duel.

Vbet
2.65
Ajax wint en beide teams scoren

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie