Voorspelling Argentinië – Colombia: Argentijnen prolongeren Copa América

Foto: Voorspelling Argentinië – Colombia: Argentijnen prolongeren Copa América

Van zondag op maandag nacht vindt de finale van de Copa América plaats. Regerend kampioen Argentinië neemt het in de finale op tegen Colombia. Waar Argentinië de titel kan prolongeren, kan Colombia voor het eerst in 23 jaar het toernooi weer winnen. Onze voorspellingen voor dit duel vind je in dit artikel.

Bookmakers zien Argentinië als favoriet

Volgens de 1×2-odds voorspellen de bookmakers een overwinning voor Argentinie. Dat is op zich niet verrassend. Voorafgaand aan het toernooi werden de Argentijnen al als grote favoriet beschouwd. Het land beschikt waarschijnlijk over de beste selectie van alle deelnemers en met de 37-jarige Lionel Messi heeft Argentinië een extra troef in handen. Ook op zijn leeftijd is de aanvoerder nog steeds bepalend voor het nationale elftal. Colombia heeft echter bewezen dat het tegen de grote landen kan presteren. In de groepsfase werd gelijkgespeeld tegen Brazilië en in de knock-outfase werd Uruguay uitgeschakeld.

🇦🇷 Vs 🇨🇴: Beide teams scoren

Hoewel de verdediging van Argentinië de laatste jaren steeds betrouwbaarder is geworden, ligt de kracht van het team nog steeds in de aanval. Met Ángel Di María, Messi, Julian Álvarez en Lautaro Martínez is er voldoende keuze in de voorhoede. Het team heeft dan ook in elke wedstrijd van dit toernooi een doelpunt gemaakt. Voor tegenstander Colombia geldt hetzelfde. Het is daarom geen gekke voorspelling dat beide landen ook in de finale zullen scoren.

Beide landen scoren: Ja

Speler om op te letten en wedden: Julian Álvarez

Lautaro Martínez begon het toernooi voortvarend met vier doelpunten, maar het lijkt erop dat de bondscoach van Argentinië in de cruciale wedstrijden de voorkeur geeft aan Julian Álvarez. De aanvaller van Manchester City was in de halve finale tegen Canada nog beslissend met een doelpunt en lijkt ook in de finale te mogen starten.

Julian Álvarez scoort

Voorspelling Argentinië – Colombia

Argentinië is niet voor niets de favoriet voor deze finale. Hoewel Colombia een indrukwekkend toernooi heeft gespeeld, lijken de Argentijnen simpelweg een maatje te groot te zijn. Een overwinning voor Argentinië in de reguliere speeltijd lijkt dan ook waarschijnlijk. Bij Bet365 krijgt deze voorspelling een odd van 2.05.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Argentinië – Colombia voor extra informatie in aanloop naar de finale van de Copa América.

bet365
2.05
Argentinië wint in reguliere speeltijd

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie