Voorspelling Aston Villa – Arsenal: beide teams scoren

Foto: Voorspelling Aston Villa – Arsenal: beide teams scoren

De nummers vier en twee van het vorige Premier League-seizoen staan na één speelronde op de vijfde en tweede plek. Gaat het een van de twee lukken nu al een slag te slaan en zich bovenaan de ranglijst te nestelen? Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd Aston Villa – Arsenal.

Villa Park

Premier League

24 augustus 2024

18:30

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 augustus 2024 19:35.

Bookmakers tippen Arsenal

Als we een blik werpen op de wedkantoren, dan zien we dat ze Arsenal licht als favoriet zien. De runner-up van het vorige seizoen van de Premier League zal het nog een stukje beter moeten doen. Dan is winnen van Aston Villa, dat vorig seizoen nog twee keer te sterk was, een belangrijk puzzelstuk voor een betere start aan deze jaargang.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Aston Villa vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Arsenal: veel doelpogingen

Kijken we naar het aantal afgevuurde schoten in de eerste speelronde, dan staan Arsenal (18) en Aston Villa (15) allebei in de top vijf meest schietende ploegen. Nu zullen ze allebei een betere defensie tegenover zich hebben, maar alsnog mag je een hoop schoten verwachten. Het zullen er samen geen 33 zijn, maar ook een stuk lager krijg je nog steeds een mooie quotering.

Meer dan 25,5 schoten

Speler om op te letten en wedden: Bukayo Saka

Alleen Eberechi Eze (Crystal Palace) en Bruno Fernandes (Manchester United) deden in de eerste speelronde vaker een doelpoging dan Bukayo Saka: 5. In de tachtig minuten die hij speelde was hij goed voor een goal met al deze schoten, terwijl hij ook nog eens de assist verzorgde voor het andere Arsenal-doelpunt, van Kai Havertz. Ook tegen Aston Villa zal hij graag het net proberen te vinden.

Bukayo Saka schiet meer dan 2,5 keer

Voorspelling Aston Villa – Arsenal

Gezien vorig seizoen is het niet uit te sluiten dat Emery opnieuw gaat stunten tegen zijn oude werkgever. Maar gemakkelijk gaat het niet worden, want met Arsenal treft Aston Villa een sterke ploeg met veel vastigheden. Wij verwachten dat beide teams scoren tijdens deze wedstrijd, vanwege hun aanvallende kwaliteiten.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Aston Villa en Arsenal? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Circus
1.68
Beide teams scoren

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie