Voorspelling Benfica – Feyenoord: Gelijkspel in eerste echte test van Priske

Foto: Voorspelling Benfica – Feyenoord: Gelijkspel in eerste echte test van Priske

Een week voordat het seizoen van Feyenoord officieel begint met de Johan Cruijff Schaal, oefent de club tegen Benfica. Deze tegenstander is van een hoog niveau, wat nieuwe trainer Brian Priske de kans biedt om te beoordelen waar zijn team momenteel staat.

Benfica wordt gezien als favoriet

Benfica wordt als favoriet voor dit duel beschouwd. De club heeft een hogere Europese status en profiteert van de stabiliteit, aangezien er geen trainerswissel is geweest. Voor Feyenoord en Priske is dit de eerste echte uitdaging. Benfica heeft al tegen een sterke tegenstander als Brentford gespeeld, hoewel het resultaat (gelijkspel) nog wat te wensen overliet.

Beide teams scoren

Beide teams hebben inmiddels drie tot vier vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Een gemeenschappelijk kenmerk is dat zowel Benfica als Feyenoord in elke wedstrijd wist te scoren. Dit zal naar verwachting ook in hun onderlinge duel het geval zijn.

Beide teams scoren

Speler om op te letten en wedden: Vangelis Pavlidis

Vangelis Pavlidis is overgestapt naar Benfica vanuit AZ. In de vier oefenwedstrijden die hij voor de Portugese club heeft gespeeld, scoorde hij vijf keer. De Griekse spits lijkt al in topvorm te verkeren.

Voorspelling Benfica – Feyenoord

In aanloop naar de Johan Cruijff Schaal tegen PSV is deze wedstrijd voor Feyenoord een waardevolle test. De club heeft tot nu toe alle oefenwedstrijden gewonnen, maar Benfica vormt een serieuze uitdaging. De Portugese club verkeert nog niet in topvorm, waardoor een gelijkspel een logische uitslag lijkt.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Benfica – Feyenoord voor extra informatie in aanloop naar dit duel.

TOTO
3.50
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie