Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Duitsland – Denemarken: Gastland plaatst zich voor kwartfinale

Foto: Voorspelling Duitsland – Denemarken: Gastland plaatst zich voor kwartfinale

Nu de groepsfase is afgesloten, zijn we aanbeland bij de knock-outfase van het toernooi. Een overwinning brengt een land naar de kwartfinale, terwijl een nederlaag het einde van het toernooi betekent. Thuisland Duitsland neemt het op zaterdagavond op tegen Denemarken. Hieronder vind je onze tips voor het duel Duitsland – Denemarken.

BVB Stadion Dortmund

EURO Final Stage

29 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 29 juni 2024 20:58.

Favorietenstatus voor Duitsland

De bookmakers zijn unaniem: Duitsland is de duidelijke favoriet voor deze wedstrijd. Het gastland heeft al diverse goede prestaties neergezet tijdens dit toernooi. Met acht doelpunten in drie wedstrijden behoort Duitsland tot de meest trefzekere teams van het toernooi. Denemarken daarentegen valt op door de onbekendheid. Alle duels van de Denen eindigden tot nu toe in een gelijkspel.

🇩🇪 vs 🇩🇰: Aanvallend spel Duitsland

Denemarken speelde tweemaal met 1-1 gelijk en het laatste groepsduel eindigde in 0-0. Het team houdt de defensie goed gesloten. Daartegenover staat het aanvallende spel van Duitsland. Als gastland voelen de spelers zich licht gedwongen om voor eigen publiek de aanval te kiezen, wat resulteert in veel schoten op doel.

Meer dan 5,5 schoten op doel door Duitsland

Speler om op te letten en wedden: Kai Havertz

Voorin heeft Duitsland veel interessante spelers. Een speler die opvallend vaak betrokken is bij de aanvallen is Kai Havertz. De aanvallende middenvelder van Arsenal speelt doorgaans als spits in het systeem van de Duitse bondscoach. Hij presteert vaak goed en is bij bijna elke aanval betrokken, hetzij door een doelpunt, assist of een loopactie die ruimte creëert voor anderen.

Kai Havertz scoort of geeft een assist

Voorspelling Duitsland – Denemarken

Duitsland is niet zonder reden de favoriet. Denemarken verdedigt weliswaar sterk, maar lijkt de aanvallende kracht te missen om het Duitsland echt moeilijk te maken in de achtste finale van dit EK. Onze voorspelling is dan ook dat het gastland zal winnen.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Duitsland en Denemarken? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

BetMGM
1.62
Duitsland wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie