Voorspelling Egypte – Paraguay & Frankrijk – Argentinië: Franse en Egyptische kansen

Foto: Voorspelling Egypte – Paraguay & Frankrijk – Argentinië: Franse en Egyptische kansen

Op vrijdagavond staan de kwartfinales van de Olympische Spelen op het programma, met onder andere deze twee spannende duels: Egypte – Paraguay en Frankrijk – Argentinië.

Paraguay nipt favoriet tegen Egypte

Volgens de bookmakers ligt het erg dicht bij elkaar tussen Paraguay en Egypte. Paraguay krijgt een klein voordeel in de odds, al tonen deze quoteringen ook aan dat het een zeer gelijk opgaand duel kan gaan zijn. Egypte won verrassend de groep door Spanje te verslaan, terwijl Paraguay als tweede eindigde achter Japan. Paraguay verloor aanvankelijk met 5-0 van Japan, maar heeft sindsdien aanzienlijke verbeteringen laten zien.

Egypte Vs Paraguay: defensief sterk Egypte

De defensie van Egypte is tot nu toe zeer stabiel gebleken. In de eerste drie wedstrijden kreeg de selectie slechts één doelpunt tegen. Alleen Spanje wist te scoren en Egypte zal opnieuw willen vertrouwen op de sterke achterhoede tegen Paraguay.

Minder dan 0,5 doelpunten voor Paraguay

Voorspelling Egypte – Paraguay

Hoewel Paraguay als favoriet wordt beschouwd, lijkt Egypte beter in vorm te zijn dit toernooi. Onze voorspelling is daarom dat Egypte zal winnen in de reguliere speeltijd. Bij Bet365 krijg je hier een odd van 2.75 voor.

bet365
2.75
Egypte wint

Frankrijk de favoriet tegen Argentinië

Frankrijk wordt gezien als favoriet in het duel tegen Argentinië. Dit is niet verwonderlijk, aangezien Frankrijk de maximale punten behaalde in de groepsfase. In drie wedstrijden scoorden de spelers zeven doelpunten en kreeg de selectie geen enkel doelpunt tegen. Bij Argentinië gaat het moeizamer; het land verloor van Marokko, maar won de andere duels.

Speler om op te letten en wedden: Alexandre Lacazette

Alexandre Lacazette is de aanvoerder van dit Franse team. De 33-jarige spits presteert goed dit toernooi en laat zich gelden in de wedstrijden. In het laatste duel kreeg de aanvaller van Olympique Lyon rust, maar hij heeft al een doelpunt en een assist op zijn naam staan.

Alexandre Lacazette scoort

Voorspelling Frankrijk – Argentinië

Hoewel Argentinië nooit afgeschreven kan worden, lijkt het voordeel nu bij de Franse selectie te liggen. Het Franse team van bondscoach Thierry Henry speelt simpelweg beter. Bet365 biedt een odd van 2.60 voor een voorsprong van Frankrijk in de rust van dit duel.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op deze twee kwartfinales.

bet365
2.60
Ruststand: Frankrijk wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie