Voorspelling Europa League van AZ, FC Twente & Ajax: Overwinningen voor AZ & Ajax, Twente heeft het zwaar

Foto: Voorspelling Europa League van AZ, FC Twente & Ajax: Overwinningen voor AZ & Ajax, Twente heeft het zwaar

Op woensdag en donderdag nemen AZ, FC Twente en Ajax het in de Europa League op tegen Elfsborg, Manchester United en Beşiktaş. Waar er voor Ajax en AZ kansen liggen om de eerste drie punten van deze campagne binnen te halen, heeft Twente een zware opgave met Manchester United. Hier vind je enkele interessante wedtips voor deze drie duels.

AFAS Stadion

Europa League

25 september 2024

18:45

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 september 2024 11:11.

AZ de favoriet tegen Elfsborg

In eigen huis wordt AZ door de bookmakers als de favoriet beschouwd. En dat is niet vreemd. De Nederlandse competitie staat hoger aangeschreven dan de Zweedse competitie en op papier heeft AZ de betere spelers. Toch mag Elfsborg niet worden onderschat. Met Oscar Hiljemark heeft de ploeg een zeer jonge trainer aan het roer. De 32-jarige Zweed heeft ooit voor PSV gespeeld, en sinds hij de leiding heeft, zit Elfsborg in de lift. In de negentien wedstrijden onder zijn bewind verloor de club slechts één keer. AZ beschikt echter over voldoende kwaliteit om Elfsborg de tweede nederlaag onder leiding van Hiljemark toe te brengen.

AZ Versus Elfsborg: AZ scoort weinig

Sinds het vertrek van Vangelis Pavlidis is AZ op zoek naar een vervanger. Troy Parrott heeft nog niet het niveau van de Griekse spits en presteert wisselvallig. Hoewel AZ de laatste weken defensief goed georganiseerd is, heeft het vaak moeite met scoren. De overwinning tegen sc Heerenveen was een uitzondering, maar een nieuw doelpuntenfestijn vanuit Alkmaar hoeft niet verwacht te worden.

Minder dan 2,5 doelpunten door AZ

Voorspelling AZ – Elfsborg

In Europa heeft AZ het vaak moeilijk. Hoewel de ploeg over betere spelers beschikt, en naar verwachting na negentig minuten met de drie punten naar huis zal gaan, wil dat niet zeggen dat AZ vanaf het begin geweldig voor de dag komt. De club heeft vaak tijd nodig om in de wedstrijd te komen. Onze voorspelling is daarom ‘Rust/Eindresultaat: Gelijkspel/ AZ Alkmaar’. Deze weddenschap heeft bij Unibet een odd van 4.60.

Unibet
4.60
Rust/Eindresultaat: Gelijkspel/ AZ Alkmaar

Old Trafford

Europa League

25 september 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 september 2024 11:11.

Twente underdog tegen Manchester United

Op Old Trafford is een overwinning van FC Twente niet realistisch. De club heeft echter het voordeel dat Manchester United een enorm druk speelschema heeft en dat er zodoende gerouleerd moet worden. De Europa League is momenteel geen prioriteit voor Erik ten Hag en zijn team. Hierdoor zullen waarschijnlijk vooral reservespelers in actie komen. Desondanks blijft het een uitdaging voor Twente, want United beschikt over genoeg topspelers.

Voorspelling Manchester United – FC Twente

Manchester United behoort tot de beste counterploegen van Europa. Hoewel FC Twente de defensie goed zal proberen te organiseren, hebben we tegen RB Salzburg gezien dat Twente moeite heeft met snelle uitbraken. United is hier gespecialiseerd in en scoort vaak uit deze situaties. Vooral tegen het einde van de wedstrijd, wanneer een aantal basisspelers mogelijk nog op het veld komen, kan de score oplopen. ‘Meer dan 2,5 doelpunten door Manchester United’ heeft een odd van 1.89 bij Unibet.

Unibet
1.89
Meer dan 2,5 doelpunten door Manchester United

Johan Cruijff ArenA

Europa League

26 september 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 september 2024 11:11.

Ajax favoriet in duel met Beşiktaş

Beşiktaş, onder leiding van Giovanni van Bronckhorst, is een serieuze tegenstander voor Ajax. De Amsterdammers zullen stevig worden getest door het Turkse elftal, dat versterkt is met Europese topspelers zoals Ciro Immobile en Rafa Silva. Doordat Ajax in eigen huis speelt, wordt het door de bookmakers als favoriet gezien. Voor Francesco Farioli is dit een goede test om te zien waar Ajax momenteel staat, tegen een tegenstander die ze jaren geleden gemakkelijk konden verslaan.

Speler om op te letten en wedden: Kenneth Taylor

De 22-jarige middenvelder lijkt een onbetwiste basisspeler te zijn onder Farioli. Het profiel van Taylor past goed bij de Italiaanse trainer. De Nederlander maakt veel meters en gaat bij vlagen diep, waardoor er ruimte gecreëerd wordt. In bijna elke wedstrijd krijgt Taylor een aantal goede kansen, maar hij benut deze niet altijd. Dat hij het wel kan, heeft hij laten zien tegen Fortuna Sittard en Jagiellonia.

Kenneth Taylor scoort of geeft een assist

Voorspelling Ajax – Beşiktaş

Het wordt een zwaarbevochten wedstrijd tussen Ajax en Beşiktaş. De Amsterdammers lieten tegen Fortuna een goed niveau zien, maar haalden dat niet tegen Go Ahead Eagles in Deventer. Ajax toont tot nu toe hoge pieken en diepe dalen. Bij Soccernews verwachten we dat Ajax tegen Beşiktaş weer een piek zal bereiken. Inzetten op het eindresultaat Ajax wint levert een odd van 2.00 op bij Unibet.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op deze Europese wedstrijden.

Unibet
2.00
Ajax wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

14:00
1+
Hollandse trots in Belgische ‘dendertrein’
13:47
44+
Feyenoord meldt hoelang Giménez er uit ligt
13:33
8+
Ten Hag had FC Twente liever níét geloot
13:17
144+
‘John de Wolf keerde zich tegen beslissing Priske bij Feyenoord’
13:00
141+
Van der Gijp dropt bom onder VI en dreigt met stoppen
12:47
114+
Driessen reageert: was de ruzie van Gijp en Derksen gespeeld?
12:33
41+
Heerenveen en Van Persie delen tik uit aan Feyenoord
12:16
50+
Santegoeds over reactie Nijhuis: ‘Hij werd gespaard, er is nog wel meer te melden..’
12:00
177+
De wederopstanding van Owen Wijndal bij Ajax
11:45
188+
‘Tóch buitenlandse transfer voor Joey Veerman’
11:38
25+
Voorbeschouwing Europa League: Kansen voor AZ en Ajax, Twente treft Manchester United
11:38
0+
Voorspelling Europa League van AZ, FC Twente & Ajax: Overwinningen voor AZ & Ajax, Twente heeft het zwaar
11:30
195+
Driessen onthult groot ‘Weghorst-geheim’
11:15
86+
Pasveer ‘verklapt’ reden voor basisplaats en wijst naar Ajax-viertal
10:58
39+
Heerenveen strikt eerste winteraanwinst
10:43
227+
‘Makkelie, Nijhuis én Gozübüyük-drama voor Eredivisie’
10:28
107+
Pasveer doet opmerkelijke Brobbey-onthulling: “Zal het niet aan liggen”
10:13
62+
Van der Gijp tikt PSV’er op de vingers: “Lachwekkend, net een circusact”
09:55
112+
‘Champions League-flater voor Feyenoord’
09:40
79+
‘Ontslag voor ‘bloedzuigende’ voetbalanalist’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie