Voorspelling FC Lugano – Fenerbahçe: Turkse overwinning

Foto: Voorspelling FC Lugano – Fenerbahçe: Turkse overwinning

De voorrondes van de Champions League zijn alweer begonnen. Fenerbahçe, onder leiding van José Mourinho, neemt het in de tweede voorronde op tegen FC Lugano. Wie zal er winnen?

Bookmakers zien Fenerbahçe als favoriet

Volgens de 1×2-odds voorspellen de bookmakers een overwinning voor Fenerbahçe. Dit is een logische voorspelling gezien de selecties van beide ploegen. Bij de Turkse topclub lopen veel topspelers rond, terwijl Lugano weinig bekende namen in de selectie heeft. Toch heeft de Zwitserse club ook een voordeel: de competitie in Zwitserland is al begonnen en de spelers van Lugano zullen hierdoor meer wedstrijdfit zijn aan het begin van dit duel.

FC Lugano Vs Fenerbahçe: Beide teams scoren niet

Mourinho is een trainer die doorgaans vertrouwt op een solide verdediging. Zijn ploegen moeten achterin goed georganiseerd zijn en aanvallend met individuele klasse toeslaan. Hoewel hij nog niet veel trainingstijd heeft gehad, zal hij ongetwijfeld begonnen zijn met het opbouwen van een sterke achterhoede. Dat beide ploegen scoren, is dan ook geen zekerheid.

Beide teams scoren: Nee

Speler om op te letten en wedden: Edin Džeko

Edin Džeko is inmiddels 38 jaar oud, maar lijkt zich bij Fenerbahçe opnieuw te hebben uitgevonden. Afgelopen seizoen was hij goed voor 25 goals en 10 assists. In de laatste oefenwedstrijd scoorde hij twee keer.

Edin Dzeko scoort

Fenerbahçe moet dit duel winnen. Met Mourinho heeft de club een toptrainer aangesteld en de Champions League past zowel bij de Portugees als bij de club. Er moet eerst in een tweeluik van Lugano worden gewonnen. Thuis zal Fenerbahçe de eerste stap proberen te zetten. Een overwinning van Fenerbahçe heeft bij Vbet een odd van 1.69.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op FC Lugano – Fenerbahçe voor extra informatie in aanloop naar dit EK-duel.

Vbet
1.69
Fenerbahçe wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie