Voorspelling FK Vojvodina – Ajax: Nederlandse winst met clean sheet

Foto: Voorspelling FK Vojvodina – Ajax: Nederlandse winst met clean sheet

De supporters mochten er even op wachten, maar de dominantie van Ajax tegen FK Vojvodina werd uiteindelijk beloond door een 1-0-overwinning. Nu is het voor de Amsterdammers zaak het karwei uit af te maken. Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd FK Vojvodina – Ajax.

Ajax favoriet

De nummer vier van Nederland is volgens de wedkantoren de favoriet tegen de nummer vier van Servië. Gezien de historie van beide clubs, de begroting en de individuele kwaliteiten van de selecties lijkt dat niet geheel onlogisch. Daarnaast wist Ajax dus ook al de heenwedstrijd te winnen.

🇷🇸 FK Vojvodina vs 🇳🇱 Ajax: ruime zege

FK Vojvodina kwam goed weg met de 1-0-nederlaag in Amsterdam. Gezien de kansenverhouding had Ajax nog wel meer goals kunnen maken. Wellicht geeft de terugkeer van Steven Bergwijn en Brian Brobbey een extra impuls, waardoor Ajax nu ruimer kan winnen.

Ajax wint met handicap -1

Speler om op te letten en wedden: Remko Pasveer

Ajax-coach Francesco Farioli begon zijn trainersloopbaan als keeperstrainer en heeft dus kijk op zijn keepers. Het was voor veel mensen een verrassing dat hij de ervaren Remko Pasveer verkoos boven de jongere Diant Ramaj. Als Pasveer hier opnieuw speelt, kan hij zomaar weer de nul houden.

Ajax houdt de nul

Voorspelling FK Vojvodina – Ajax

Ajax is het aan zijn stand verplicht het karwei hier af te maken en het tweeluik met de Serviërs winnend af te sluiten. Maar een voortzetting van het goede spel uit de heenwedstrijd kan ook een overtuigendere zege betekenen, zoals een zonder tegengoals.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen FK Vojvodina en Ajax? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
3.15
Ajax wint en houdt de nul

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie