Voorspelling Frankrijk – Verenigde Staten: direct een zege voor het gastland

Foto: Voorspelling Frankrijk – Verenigde Staten: direct een zege voor het gastland

Nog voordat de openingsceremonie heeft plaatsgevonden trapt het voetbaltoernooi van de Olympische Spelen al af. Een van de eerste duels is dat van het gastland. Hoe beginnen de Fransen aan hun toernooi? Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd Frankrijk – Verenigde Staten.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Favorietenstatus gastland

Frankrijk is bij de wedkantoren de favoriet om dit duel te gaan winnen. En met spelers als Michael Olise, Castello Lukeba en Enzo Millot in de ploeg is dat ook niet zo gek. Er is meer ervaring in grote competities voorhanden dan bij de Amerikaanse ploeg.

🇫🇷 vs 🇺🇸: ruime zeges Frankrijk

In de voorbereiding op deze Olympische Spelen speelden beide landen al wat oefenduels. Frankrijk won met 4-1 en 7-0 van respectievelijk Paraguay en de Dominicaanse Republiek, waarna tegen Japan met 1-1 gelijkgespeeld werd. De Verenigde Staten oefenden ook tegen Japan (2-0-nederlaag) en Paraguay (1-0-winst).

Frankrijk wint met handicap -1

Speler om op te letten en wedden: Michael Olise

Het jaar van Michael Olise kan al niet meer stuk. De aanvallende middenvelder annex vleugelspeler beleefde een goed seizoen bij Crystal Palace en had de topclubs voor het uitzoeken. Hij koos voor Bayern München, waar hij voor vijf jaar tekende. Liefst zestig miljoen hadden de Duitsers voor hem over. Nu moet hij het laten zien. Olise scoorde twee keer tegen de Dominicaanse Republiek en was belangrijk met de gelijkmaker tegen Japan.

Dani Olmo scoort

Voorspelling Frankrijk – Verenigde Staten

Frankrijk heeft genoeg kwaliteiten op topniveau, zowel achterin als voorin. Het lijkt dus voor de hand te liggen om naar het gastland te wijzen voor een zege. De Verenigde Staten hebben echter wat leuke aanvallende talenten meegenomen, dus ze maken zeker kans op het maken van een tegendoelpunt.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Frankrijk en de Verenigde Staten? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

BetMGM
3.20
Frankrijk wint en beide teams scoren

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie