Voorspelling Go Ahead Eagles – SK Brann: Go Ahead begint met gelijkspel

Foto: Voorspelling Go Ahead Eagles – SK Brann: Go Ahead begint met gelijkspel

De eerste Nederlandse clubs komen Europees in actie deze week. Van de zes clubs die zich hebben weten te plaatsen is Go Ahead Eagles met recht de kleinste. Maar hoe gaat deze club het doen in de eerste voorronde waarin de Deventenaren instromen? Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd Go Ahead Eagles – SK Brann.

Winnaar Website Boosted odds!
Go Ahead Eagles wint Vbet
2.19
Gelijkspel Vbet
3.74
Brann wint Vbet
3.06
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 24 juli 2024 13:46.

Go Ahead is favoriet

Als we de wedkantoren mogen geloven, dan is Go Ahead Eagles de favoriet voorafgaand aan deze ontmoeting. Maar aangezien SK Brann al langer bezig is aan de competitie en daarin goed draait, valt er ook wat te zeggen voor een eventuele favorietenrol van de Noorse bezoekers.

🇳🇱 Go Ahead Eagles vs 🇳🇴 SK Brann: beide teams scoren

Kijken we naar de voorbereiding van Go Ahead Eagles, dan zien we dat de Deventenaren makkelijk scoren. Namelijk zestien keer in vijf duels, of negen keer in vier als we alleen profclubs als tegenstander meerekenen. Het kreeg echter ook zes tegentreffers, zelfs tegen ONS Sneek werd de nul niet gehouden. In vier van de vijf wedstrijden scoorden beide teams.

Beide teams scoren

Speler om op te letten en wedden: Victor Edvardsen

Deze Zweedse spits besloot ooit te stoppen met voetballen om te gaan werken als automonteur, maar gelukkig voor Go Ahead kwam hij hierop terug. Hij is de recordaankoop van de club maar kwam in zijn eerste seizoen maar tot zes competitiegoals. In de voorbereiding is hij op schot. Op het duel met de amateurs van ONS Sneek na scoorde hij tegen alle tegenstanders. Hij zal zeker zorgen voor gevaar.

Go Ahead Eagles scoort meer dan 1,5 keer

Voorspelling Go Ahead Eagles – SK Brann

Het is leuk om Go Ahead Eagles terug te zien in Europa, maar de ploeg van nieuwbakken trainer Paul Simonis moet wel meteen aan de bak. SK Brann doet het goed in de competitie, al zit het recentelijk in een dipje waarin het driemaal in vier duels gelijkspeelde. Dat zou hier ook zomaar kunnen gebeuren.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en SK Brann? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Vbet
3.27
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie