Voorspelling Juventus – PSV: Bosz neemt een puntje mee naar huis

Foto: Voorspelling Juventus – PSV: Bosz neemt een puntje mee naar huis

Op dinsdagavond neemt PSV het in Turijn op tegen Juventus in de Champions League. De Eindhovenaren zijn in de Eredivisie voorlopig onverslaanbaar gebleken, maar de vraag is of het team dit niveau ook kan tonen tegen een sterke Europese tegenstander. In deze voorspelling vind je informatie en wedtips voor de eerste Champions League-wedstrijd van PSV dit seizoen.

Allianz Stadium

Champions League

17 september 2024

18:45

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 17 september 2024 18:54.

Juventus favoriet tegen PSV

Op basis van de quoteringen van de bookmakers is Juventus de duidelijke favoriet voor dit duel. De Italianen staan onder leiding van Thiago Motta. Na vier wedstrijden heeft Juventus acht punten verzameld, waarmee het meedoet in de top van het Italiaanse klassement. PSV daarentegen staat in Nederland stevig aan kop. Tot nu toe heeft geen enkele tegenstander PSV echt in de problemen kunnen brengen. De eerste vijf wedstrijden werden allemaal gewonnen en met een doelsaldo van 20 doelpunten voor en slechts 3 tegen, levert PSV een overtuigende prestatie.

🇮🇹 Juventus vs 🇳🇱 PSV: Doelpuntendroogte?

Juventus heeft echter ook een indrukwekkend doelsaldo. Hoewel de ploeg in de eerste vier Serie A-wedstrijden slechts 6 keer wist te scoren, heeft het team nog geen enkel doelpunt tegen gekregen. De doelmannen van Juventus zijn het seizoen sterk begonnen en dat zal tegen PSV niet anders zijn. Motta wil zijn ploeg aanvallend laten spelen, maar zijn aanpak begint met defensieve stabiliteit. De Italiaan heeft nog niet veel tijd gehad om zijn volledige visie door te voeren, maar de defensie heeft prioriteit gekregen en dat werpt zijn vruchten af. Tot nu toe heeft nog niemand dit seizoen tegen Juventus kunnen scoren.

Minder dan 2,5 doelpunten

Speler om op te letten en wedden: Dušan Vlahović

De aanval van Juventus wordt geleid door Dušan Vlahović. Voor de 24-jarige Servische spits werd enkele seizoenen geleden een fors bedrag neergelegd, maar door blessures heeft hij zijn potentieel nog niet volledig kunnen tonen. Toch is hij dit seizoen al goed voor twee doelpunten. Vlahović is een speler die soms onzichtbaar kan lijken, maar ook onverwachts kan toeslaan. Hij mag nooit onderschat worden.

Dušan Vlahović scoort

Voorspelling Juventus – PSV

Met de solide defensie van Juventus lijkt het voor PSV een zware klus te worden. De Eindhovenaren zullen waarschijnlijk voorzichtig te werk gaan en niet te veel risico’s willen nemen, vooral omdat het tegen een Italiaanse tegenstander moeilijk is om terug te komen. Het lijkt erop dat beide teams elkaar redelijk in evenwicht zullen houden. Een gelijkspel in Turijn zou een uitstekende prestatie zijn voor PSV.

Tip: Wil je meer informatie over de ontmoeting tussen Juventus en PSV? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Vbet
4.00
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie