Voorspelling Lazio – AC Milan: Gelijkspel in Italiaanse topper

Foto: Voorspelling Lazio – AC Milan: Gelijkspel in Italiaanse topper

AC Milan is slecht aan het seizoen begonnen en staat na twee wedstrijden op slechts één punt. De club uit Milaan treft met Lazio de eerste serieuze tegenstander van het seizoen. Milan moet deze wedstrijd winnen om te voorkomen dat de club al vroeg in het seizoen in een crisis belandt. Lazio hoopt ondertussen te kunnen profiteren van de zwakke vorm van de tegenstander.

Stadio Olimpico, Rome

Serie A

31 augustus 2024

20:45

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 31 augustus 2024 21:23.

AC Milan favoriet tegen Lazio

Hoewel AC Milan het seizoen matig is gestart, geven de bookmakers de ploeg toch het voordeel. Ondanks dat de wedstrijd in Rome wordt gespeeld, blijft Milan favoriet. Gezien de recente onderlinge resultaten tussen de twee teams is dat begrijpelijk. AC Milan heeft zes van de laatste zeven ontmoetingen met Lazio gewonnen. Op basis van deze statistieken lijkt Milan ook nu de bovenliggende partij te zijn. Toch heeft de ploeg dit seizoen nog niet de vorm laten zien die nodig is om dat vertrouwen te rechtvaardigen. In de openingswedstrijd wist Milan met veel geluk een gelijkspel te behalen tegen Torino (2-2) en daarna bleek Parma (2-1) te sterk. Lazio deed het iets beter door de eerste wedstrijd te winnen van Venezia (3-1), maar verloor vervolgens van Udinese (2-1).

Lazio – AC Milan: Geen doelpuntenfestijn

De laatste drie ontmoetingen tussen Lazio en AC Milan eindigden telkens in een 1-0 of 2-0 overwinning voor de Milanezen. Een doelpuntenfestijn is deze wedstrijd de afgelopen jaren dan ook niet geweest. Gezien de resultaten van beide clubs in de eerste competitiewedstrijden lijkt dat deze keer ook niet waarschijnlijk.

Minder dan 2,5 doelpunten

Speler om op te letten en wedden: Mattia Zaccagni

Aanvallend gezien is Mattia Zaccagni een van de belangrijkste spelers voor Lazio Roma. De buitenspeler is altijd dreigend en kan op elk moment het verschil maken met een doelpunt of assist. Ondanks zijn 29-jarige leeftijd blijft hij een wisselvallige speler die niet altijd constant presteert. Hij is het seizoen met een treffer tegen Venezia goed begonnen.

Zaccagni geeft een assist of scoort

Voorspelling Lazio – AC Milan

AC Milan verkeert momenteel niet in goede vorm en het is moeilijk te voorspellen hoe de ploeg van Paulo Fonseca aan de wedstrijd zal beginnen. Eén ding is duidelijk: Milan staat onder druk, want een nieuwe nederlaag is onacceptabel. Lazio heeft het de afgelopen jaren altijd lastig gehad tegen Milan. Een gelijkspel, met een odd van 3.55 bij Unibet, lijkt een passende voorspelling te zijn voor deze lastige wedstrijd.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Lazio en AC Milan? Check dan onze voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
3.55
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie