Voorspelling Manchester United – Liverpool: veel goals

Foto: Voorspelling Manchester United – Liverpool: veel goals

De nummers acht en drie van het vorige Premier League-seizoen kruisen de degens. Maar nog veel belangrijker: met deze wedstrijd staan twee enorme rivalen tegenover elkaar. Wie wint deze streekderby? Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd Manchester United – Liverpool.

Old Trafford

Premier League

1 september 2024

17:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 1 september 2024 16:58.

Liverpool krijgt favorietenrol

Liverpool wist de eerste twee wedstrijden winnend af te sluiten en hoopt er drie van te maken. Volgens de bookmakers is de kans groot dat dit gaat lukken. Manchester United zoekt nog naar de juiste opstelling en verloor vorige week dan ook in de tweede speelronde.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Manchester United vs 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Liverpool: vaak gelijk

Kijken we naar de laatste drie officiële wedstrijden tussen deze twee ploegen, dan is het telkens in een gelijkspel geëindigd. In de competitie werd het vorig seizoen 0-0 en 2-2, terwijl het in de FA Cup initieel in 2-2 eindigde. Uiteindelijk wist Manchester United deze bekerontmoeting in de verlenging te winnen: 4-3.

Gelijkspel

Speler om op te letten en wedden: Mohamed Salah

Toen Mohamed Salah de kans niet kreeg bij Chelsea, kon niemand bevroeden wat voor legende hij zou worden. In de afgelopen zeven seizoenen kwam hij telkens tot achttien of meer goals in de Premier League voor Liverpool. Dit seizoen staat hij al op twee uit twee duels. Ook nu zal hij gevaarlijk worden voor het doel.

Mohamed Salah schiet meer dan 1,5 keer op doel

Voorspelling Manchester United – Liverpool

Manchester United zal sterker voor de dag moeten komen na de nederlaag van vorige week en daarvoor is geen wedstrijd beter dan een ontmoeting met de rivaal. Beide teams zijn sterk in de aanval en kunnen samen zorgen voor een hoop doelpunten.

Tip: Wil je meer informatie over de ontmoeting tussen Manchester United en Liverpool? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
2.15
Meer dan 3,5 goals

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie