Voorspelling Marokko – Verenigde Staten en Japan – Spanje: spannende ontknoping en Spanje plaatst zich

Foto: Voorspelling Marokko – Verenigde Staten en Japan – Spanje: spannende ontknoping en Spanje plaatst zich

Elk land heeft drie wedstrijden gehad en op het mannentoernooi van de Olympische Spelen is duidelijk welke acht landen nog kans maken op een gouden medaille. Marokko speelt tegen de Verenigde Staten in de kwartfinales en Japan tegen Spanje. Welke twee landen zien we terug in de halve finales?

Marokko licht favoriet om te winnen

De bookmakers geven de voorkeur aan Marokko als favoriet voor deze eerste kwartfinale. Het Afrikaanse land wist verrassend van Argentinië te winnen, maar verloor juist weer van Oekraïne. De Verenigde Staten verloren flink tegen gastland Frankrijk, maar herstelden zich met twee zeges en doen nog steeds mee.

Speler om op te letten en wedden: Soufiane Rahimi

Als oud-speler van Raja Casablanca en huidige spits van Al-Ain is Soufiane Rahimi voor veel voetbalfans niet de bekendste naam van de Marokkaanse selectie. Maar hij maakt indruk. De aanvaller scoorde twee keer tegen Argentinië en voegde hier tegen zowel Oekraïne als Irak een goal aan toe. Hij is de topscorer van het toernooi op dit moment.

Soufiane Rahimi scoort

Voorspelling Marokko – Verenigde Staten

Beide landen zijn hier gekomen met een nederlaag en twee zeges en hebben dus hun plek in dit toernooi gevonden. Dit kan wel eens een wedstrijd worden waarbij de ploegen dicht bij elkaar liggen, met een beslissing pas in de verlenging.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eerste twee kwartfinales.

Circus
3.15
Er komt een verlenging

Favorietenrol voor Spanjaarden

Met bekende namen als Eric García, Pau Cubarsí, Sergio Gómez, Álex Baena, Fermín López en Abel Ruiz krijgt Spanje de rol van favoriet aangewezen door de wedkantoren. Zij tippen hen om van Japan te winnen en door te gaan naar de halve finales.

🇯🇵 vs 🇪🇸: sterke Japanse defensie

Zestien ploegen deden mee aan de groepsfase en zijn hebben allemaal drie duels achter de rug. Slechts twee van hen kregen geen enkel doelpunt in de groepsfase. Dat zijn gastland Frankrijk en Japan, dat met 5-0, 1-0 en 0-1 wist te winnen en zo zonder enige kleerscheuren de poule doorkwam.

Japan houdt de nul

Voorspelling Japan – Spanje

Japan is een stugge tegenstander. Natuurlijk was de groep waarin de Aziaten speelden niet de sterkste, maar dan nog is drie keer winnen zonder tegengoal een knappe prestatie. Spanje heeft echter net een wake-up call gehad door de nederlaag tegen Egypte en zal willen laten zien dat het een sterkere ploeg is.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op de eerste twee kwartfinales.

Circus
2.18
Spanje wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie