Voorspelling Olympische Spelen Argentinië – Marokko: Argentijnse driepunter

Foto: Voorspelling Olympische Spelen Argentinië – Marokko: Argentijnse driepunter

Hoewel de Olympische Spelen officieel pas na de openingsceremonie beginnen, start het voetbaltoernooi al op woensdag vanwege tijdsdruk. In de openingswedstrijd neemt Argentinië het op tegen Marokko.

Bookmakers zien Argentinië als favoriet

Volgens de 1×2-odds voorspellen de bookmakers een overwinning voor Argentinië. Het is niet verrassend dat het land, dat de laatste twee Copa Américas en het meest recente WK heeft gewonnen, als favoriet wordt gezien. Toch zijn de Olympische Spelen anders van aard. Het is een veredeld jeugdtoernooi, waarbij elk land een selectie onder de 23 jaar moet afvaardigen, aangevuld met drie oudere compensatiespelers. Ondanks deze beperking lijkt de selectie van Argentinië sterker dan die van Marokko.

Argentinië Vs Marokko: Meer dan 1,5 doelpunten door Argentinië

De kracht van het Argentijnse team ligt vooral in de aanval. Met Julián Álvarez, een absolute topspeler, beschikt het team over een belangrijke troef. Samen met talenten zoals Thiago Almada en Claudio Echeverri kan bondscoach Javier Mascherano rekenen op een aanvalsmachine die meermaals wil scoren.

Meer dan 1,5 doelpunten door Argentinië

Speler om op te letten en wedden: Julián Álvarez

Álvarez is dé speler om in de gaten te houden aan Argentijnse zijde. Tijdens de Copa América was hij al belangrijk met meerdere treffers. De vraag is echter of hij dit kan herhalen in een team waar vooral op hem wordt gelet.

Julián Álvarez scoort

Voorspelling Argentinië – Marokko

Het is duidelijk dat Argentinië de favoriet is voor deze wedstrijd. Hoewel Marokko met aanvoerder Achraf Hakimi een uitstekende speler heeft, lijkt het gemiddelde niveau aan Argentijnse kant hoger te liggen. Daarom verwachten wij een overwinning voor Argentinië, met een odd van 1.68 bij Vbet.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Argentinië – Marokko voor extra informatie in aanloop naar dit EK-duel.

Vbet
1.68
Argentinië wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie