Voorspelling Panathinaikos – Ajax: Amsterdamse zege in Griekse heksenketel

Foto: Voorspelling Panathinaikos – Ajax: Amsterdamse zege in Griekse heksenketel

Ajax neemt het donderdagavond op tegen het Griekse Panathinaikos in de derde kwalificatieronde van de Europa League. Voor de Amsterdammers is het van groot belang om het tweeluik niet spannender te maken dan nodig is, aangezien in Griekenland altijd verrassingen kunnen plaatsvinden. Ajax moet deze donderdag dan ook ongeschonden uit de strijd komen.

Bookmakers zien Panathinaikos als favoriet

In eigen huis wordt Panathinaikos door de bookmakers als favoriet gezien, wat benadrukt dat de Griekse club serieus genomen moet worden. Vooral in thuiswedstrijden kunnen Griekse ploegen, gesteund door hun fanatieke supporters, vaak extra kracht tonen. Ajax lijkt ondertussen kleine stappen vooruit te zetten. Bertrand Traoré liet afgelopen week zien wat hij kan betekenen voor het team. Als hij vanaf het begin kan spelen, heeft Ajax als underdog een extra troef in handen tegen Panathinaikos.

Stroef begin

In de voorgaande twee Europese wedstrijden wist Ajax telkens pas na rust te scoren, terwijl dit in de eerste helft maar niet wilde lukken. Aan de andere kant heeft Panathinaikos wel in de eerste helft gescoord, al viel ook bij hen het merendeel van de doelpunten in de tweede helft. Een gelijkspel bij rust is daarom een aantrekkelijke weddenschap bij Unibet.

Rust: Gelijkspel

Speler om op te letten en wedden: Bertrand Traoré

Traoré speelde niet lang tegen Vojvodina, maar liet direct zijn klasse zien. Indien fit, kan hij nog altijd van grote waarde zijn voor Ajax. In vergelijking met Chuba Akpom was Traoré als spits een verademing. Hij combineerde snelheid met technische hoogstandjes en was met een assist en een doelpunt direct belangrijk.

Bertrandt Traoré scoort

Voorspelling Panathinaikos – Ajax

Hoewel Panathinaikos als favoriet wordt beschouwd, heeft Ajax zeker kans tegen de Griekse topclub. De achterhoede van Ajax lijkt steeds beter op elkaar ingespeeld en als Farioli de spelers die afgelopen week indruk maakten vanaf het begin laat spelen, stijgt het niveau bij Ajax aanzienlijk. Hierdoor kan Ajax van Panathinaikos winnen. Unibet biedt een odd van 2.90 voor deze uitkomst.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Panathinaikos – Ajax voor extra informatie in aanloop naar dit duel.

Unibet
2.90
Ajax wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie