Voorspelling Paris Saint-Germain – PSV: Eindhovenaren beginnen goed tegen PSG

Foto: Voorspelling Paris Saint-Germain – PSV: Eindhovenaren beginnen goed tegen PSG

PSV reist dinsdagavond af naar Parijs voor een ontmoeting met Paris Saint-Germain in de Champions League. PSG staat momenteel op drie punten, terwijl PSV slechts één punt heeft verzameld in het miljoenenbal. Voor de Eindhovenaren wacht een zware uitwedstrijd, waarbij elk punt vooraf als een bonus mag worden gezien.

Parc des Princes

Champions League

22 oktober 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 20 oktober 2024 12:13.

PSG is de favoriet tegen PSV

In het eigen Parc des Princes is Paris Saint-Germain vanzelfsprekend de favoriet tegen PSV. Beide clubs zijn nog ongeslagen in de nationale competities. Het verschil is dat PSV alle wedstrijden heeft gewonnen, terwijl PSG al twee keer gelijk speelde in de Ligue 1. Alles lijkt in het voordeel van de Franse club te spreken op dinsdagavond. PSV mag geen supporters meenemen naar Parijs, PSG beschikt op papier over een sterkere selectie en heeft veel meer financiële middelen om in de club te investeren. Toch begint de wedstrijd gewoon met een 0-0 stand en het is zeker niet onmogelijk om tegen dit PSG te scoren. In 8 competitiewedstrijden kreeg de Parijse club namelijk al 8 doelpunten tegen, wat PSV kansen biedt.

🇫🇷 Paris Saint-Germain vs 🇳🇱 PSV: PSV weet ook te scoren

Ondanks dat PSV pas één punt heeft in de Champions League, heeft de club in elk duel tot nu toe weten te scoren. Tegen Sporting was PSV de betere ploeg en wisten de Eindhovenaren het net te vinden. Ook tegen Juventus, waar met 3-1 werd verloren, wist PSV nog een doelpunt te maken. PSG heeft met 25 doelpunten in 8 competitiewedstrijden eveneens laten zien over veel scorend vermogen te beschikken. De kans dat beide teams dinsdag zullen scoren, is aanwezig.

Beide teams scoren

Speler om op te letten en wedden: Noa Lang

Noa Lang is eindelijk weer fit en kan spelen voor PSV. Tegen AZ was hij al belangrijk met een doelpunt. Voor de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain lijkt opnieuw een sleutelrol voor hem weggelegd. Lang is een speler die uit het niets iets kan creëren. Dit soort spelers zijn essentieel in topwedstrijden.

Voorspelling Paris Saint-Germain – PSV

Kijkend naar de recente uitslagen van PSV, valt op dat het team van Peter Bosz vaak sterk aan wedstrijden begint. Dit was ook het geval tegen Sporting. Aan het einde van de wedstrijd, lijkt de energie echter wat weg te ebben. De verwachting is dan ook dat PSV in de eerste helft nog aardig zal meekomen met PSG. Daarna moet de tweede helft ‘alleen’ nog overleefd worden.

Tip: Wil je meer informatie over de ontmoeting tussen Paris Saint-Germain en PSV? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
2.70
Ruststand: Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie