Voorspelling Portugal – Slovenië: Portugal Asian Handicap -1.25

Foto: Voorspelling Portugal – Slovenië: Portugal Asian Handicap -1.25

In de achtste finales van het EK neemt Portugal het maandagavond op tegen Slovenië. Cristiano Ronaldo en zijn ploegmakkers lieten zich in hun laatste groepsduel verrassen door Georgië, maar kunnen zich vanaf nu geen enkele misstap meer veroorloven. Slovenië is dit toernooi echter nog ongeslagen en is uit op een EK-stunt. Lees snel verder voor onze wedtips en voorspelling van de EK-kraker tussen Portugal en Slovenië!

Frankfurt Arena

EURO Final Stage

1 juli 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 1 juli 2024 20:57.

Portugal is topfavoriet

Op basis van de 1×2-odds verwachten de bookmakers geen verrassing in deze achtste finale. Portugal is in hun ogen torenhoog favoriet om de kwartfinales te bereiken. Dat is ook wel logisch als je de selecties van beide landen naast elkaar legt. Met onder meer Bernardo Silva, Bruno Fernandes en natuurlijk Cristiano Ronaldo barst de Portugese selectie bijna uit zijn voegen van de topspelers, terwijl de Slovenen daar eigenlijk alleen Jan Oblak en Benjamin Sesko tegenover kunnen stellen.

Toch is het oppassen geblazen met de lage odd voor een Portugese overwinning. Portugal maakte dit EK nog geen onuitwisbare indruk en ging in zijn laatste groepsduel zelfs met 2-0 onderuit tegen Georgië. Bovendien is Slovenië dit toernooi met drie gelijke spelen op rij nog ongeslagen. Onder meer Denemarken en Engeland liepen zich al stuk op de taaie formatie van bondscoach Matjaz Kek.

🇵🇹 Vs 🇸🇮: Slovenië Minder dan 2,5 schoten op doel

Slovenië is maandagavond natuurlijk de grote underdog. Het land zal zeer defensief starten, dus de kans is groot dat Portugal-doelman Diogo Costa weinig te doen zal krijgen. De Slovenen schoten dit EK pas zeven keer op doel, waarvan vier keer tegen Servië. Tegen Denemarken en Engeland kwamen zij tot respectievelijk slechts een en twee doelpogingen tussen de palen. De weddenschap Slovenië Minder dan 2,5 schoten op doel bij BetMGM heeft daarom in onze ogen een goede kans van slagen.

Minder dan 2,5 goals

Speler om op te letten en wedden: Bernardo Silva

Zoals altijd zijn alle ogen maandagavond weer gericht op Cristiano Ronaldo. De superster wacht echter nog steeds op zijn eerste goal van dit EK. Wij kiezen daarom liever voor de weddenschap Bernardo Silva Meer dan 0,5 schoten op doel, te spelen voor een odd van 2.17 bij BetMGM.

Dat is een mooie odd, zeker als je je bedenkt dat Silva in zijn beide EK-optredens al tussen de palen wist te schieten. Bovendien kreeg hij in de laatste groepswedstrijd rust, dus hij is helemaal fit en scherp voor de knockout-fase van het EK

Bernardo Silva Meer dan 0,5 schoten op doel

Voorspelling Portugal Slovenië

Slovenië heeft nu al EK-geschiedenis geschreven, want het land maakt maandagavond voor het eerst zijn opwachting in de knockout-fase van een groot toernooi. Het bereiken van de kwartfinales is echter waarschijnlijk een brug te ver voor de ploeg van Kek. Portugal heeft veel meer internationale ervaring en heeft op vrijwel iedere positie een betere speler staan. De 2-0 nederlaag tegen Georgië is weliswaar hard aangekomen bij het thuisfront, al speelde Portugal toen wel voornamelijk met zijn reservespelers. Tegen de Slovenen zal Martinez uiteraard weer een beroep doen op de vaste garde, dus wij rekenen op een degelijke overwinning voor zijn team. Portugal Asian Handicap -1.25 is daarom onze belangrijkste weddenschap. Je kunt deze weddenschap meespelen tegen een odd van 1.92 bij BetMGM.

Tip: Lees ook onze diepgaande voorbeschouwing op Portugal – Slovenië voor extra informatie in aanloop naar dit EK-duel.

BetMGM
1.92
Portugal Asian Handicap -1.25

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:10
5+
Koeman legt basisplaats Bergwijn uit: “Hij is nu veel fitter”
17:50
2+
Tegen wie speelt Oranje de mogelijke kwartfinale van het EK?
17:32
16+
‘AZ vindt opvolger Pavlidis voor drie miljoen’
17:14
133+
Nederland woest na ‘oorlogsmisdaad’ Koeman: “Hij weet het niet meer”
16:52
172+
De opstelling van Oranje tegen Roemenië: enorme verrassing van Koeman
16:40
275+
Geen woorden maar daden voor donderend Oranje tegen Roemenië
16:25
76+
Voorbeschouwing Roemenië – Nederland: vindt Koeman de juiste tactiek?
16:15
101+
‘Allerlaatste redmiddel’ wordt uitgesloten door Vitesse: “Dan is het klaar”
15:51
256+
‘Spelers Portugal hebben een schijthekel aan Ronaldo’
15:37
62+
Hoe vaak mag Koeman wisselen?
15:21
2225+
‘PSV heeft miljoenenaanwinst bijna binnen’
15:07
242+
‘Duidelijkheid over kans op speelminuten Veerman’
14:57
57+
Gakpo tegenover Eredivisie-bekende: ‘Blauw haar verraste me’
14:44
2785+
‘Ajax wil dubbelslag slaan op transfermarkt’
14:24
131+
Europees kampioenen kijken ogen uit: “Dit had je in onze tijd niet”
14:17
45+
Is Ianis Hagi van Roemenië familie van Gheorghe Hagi?
14:16
115+
‘Grote Malik Tillman-rel in Amerika’
14:00
154+
Het borrelt bij ambitieus ADO Den Haag: vingers wijzen naar trainer Kalezic
13:47
65+
Tina Nijkamp verbaasd door VI-mannen
13:33
132+
VIDEO: Oranje Legioen neemt ook München over
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie