Voorspelling PSV, Feyenoord & Ajax: Twente verrast tegen Feyenoord terwijl PSV en Ajax winnen

Foto: Voorspelling PSV, Feyenoord & Ajax: Twente verrast tegen Feyenoord terwijl PSV en Ajax winnen

Na een drukke Europese week komen alle Nederlandse topclubs in het weekend weer in actie in de Eredivisie. Voor PSV en Ajax staan er wedstrijden tegen respectievelijk Sparta en FC Groningen op het programma die gewonnen moeten worden. Feyenoord neemt het in een topwedstrijd op tegen FC Twente. Er staat genoeg moois op het programma en hier volgt een voorspelling voor deze duels.

Philips Stadion

Eredivisie

5 oktober 2024

20:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 oktober 2024 16:20.

PSV de favoriet tegen Sparta

De bookmakers zien PSV als de duidelijke favoriet. Het team uit Eindhoven heeft tot nu toe alle zeven wedstrijden gewonnen, waarvan de meeste met speels gemak. De Eredivisie lijkt PSV voorlopig weinig in de weg te leggen. Dit betekent echter niet dat het team onverslaanbaar is. In de Champions League verloor PSV al eens en speelde het afgelopen dinsdag gelijk. Deze extra wedstrijden zullen ooit hun tol gaan eisen op de spelers van PSV. Of Sparta daar nu al van kan profiteren, is de vraag. Het team van Jeroen Rijsdijk heeft al tien punten gepakt en is goed begonnen aan het seizoen. PSV lijkt een brug te ver, maar zeg nooit nooit. Sparta behaalde dit seizoen ook al een resultaat tegen Feyenoord.

PSV Versus Sparta: PSV blijft scoren

PSV is aanvallend zeer sterk. In zeven competitiewedstrijden heeft het team al 25 keer gescoord. Voorlopig scoort PSV elke wedstrijd gemiddeld meer dan drie doelpunten. Er lijkt weinig te zijn dat PSV in de weg zal staan om dit tegen Sparta voort te zetten.

Meer dan 2,5 doelpunten door PSV

Voorspelling PSV – Sparta

Hoewel PSV het in Europa de laatste weken moeilijk heeft gehad, is er in Nederland zelden sprake van problemen. Tegen Sparta zijn er weinig signalen die dit beeld zullen veranderen. Wij verwachten wederom een dominante zege van PSV. Daarom wordt de weddenschap ‘Rust/Eindresultaat: PSV/PSV’ bij Unibet aanbevolen, met een odd van 1.56.

Unibet
1.56
Rust/Eindresultaat: PSV/PSV

de Kuip

Eredivisie

6 oktober 2024

14:30

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 oktober 2024 16:21.

Twente underdog tegen Feyenoord

FC Twente heeft het in de recente topwedstrijden telkens erg goed gedaan. Zo werd er gelijkgespeeld tegen Manchester United en afgelopen donderdag eindigde de wedstrijd tegen Fenerbahçe in een 1-1 gelijkspel. Tegen de Turkse ploeg had FC Twente zelfs kunnen winnen, maar in de voetballerij krijg je niet altijd wat je verdient. Tegenstander Feyenoord zit in een lastige periode. Onder Brian Priske gaat het nog niet zo goed als onder voorganger Arne Slot. In de Champions League werd weliswaar gewonnen van Girona, maar tegen Twente moet het niveau omhoog.

Voorspelling Feyenoord – FC Twente

Feyenoord speelt dan wel thuis, maar de ploeg is dit seizoen zeker niet onverslaanbaar. FC Twente heeft met Joseph Oosting een zeer kundige trainer, die in elke topwedstrijd zijn hoofd goed boven water houdt. Tegen Feyenoord moet dat resulteren in een overwinning voor de Tukkers. Unibet geeft daarvoor een odd van 5.30.

Unibet
5.30
FC Twente wint

Johan Cruijff ArenA

Eredivisie

6 oktober 2024

16:45

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 4 oktober 2024 16:21.

Ajax favoriet in duel met promovendus

Ajax treft met FC Groningen een tegenstander die niet heeft hoeven deelnemen aan de Europese wedstrijden. Waar de Amsterdammers naar Praag moesten reizen, heeft de ploeg van Dick Lukkien zich goed kunnen voorbereiden op Ajax. Met de vorm van Groningen gaat het echter niet zo goed. De laatste twee wedstrijden werden verloren en in de laatste vijf duels werd er geen enkele gewonnen. Ajax speelde ondertussen gelijk tegen Slavia Praag, maar de ploeg is zo wisselvallig dat er geen peil op de vorm valt te trekken.

Speler om op te letten en wedden: Brian Brobbey

Brian Brobbey is voorlopig de eerste spits van Ajax. Met het wegvallen van Wout Weghorst heeft hij een concurrent minder en Chuba Akpom is al enige tijd de vaste invaller. Bij het Nederlands elftal maakte Brobbey indruk, maar bij Ajax heeft hij die prestaties nog niet kunnen evenaren. Tegen Slavia Praag kreeg hij wel twee enorme kansen. Een van die twee kansen had hij moeten benutten, wat Ajax waarschijnlijk de overwinning zou hebben bezorgd. Tegen Groningen krijgt Brobbey de kans zich te revancheren.

Brian Brobbey scoort of geeft een assist

Voorspelling Ajax – Beşiktaş

In de tweede helft tegen Slavia Praag was het niveau van Ajax ondermaats. Met blessures bij Bertrand Traoré, Kian Fitz-Jim en Jordan Henderson viel het op dat Ajax vastigheid miste. De Amsterdammers hebben fases waarin het goed gaat en tegen Groningen zou dat voldoende moeten zijn. In de andere fases is Ajax echt aan het overleven. Het is de slechte vorm van Groningen die Ajax nog duidelijk in het voordeel houdt. Het lijkt in ieder geval een nipte overwinning te worden voor Ajax. Onze voorspelling voor dit duel is ‘Minder dan 2,5 doelpunten’, met een odd van 2.55 bij Unibet.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op deze wedstrijden.

Unibet
2.55
Minder dan 2,5 doelpunten

Lees meer

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

18:16
2+
Van den Berg vertelt waarom hij uiteindelijk niet naar PSV trok
18:00
58+
Spelers Fenerbahçe zorgen voor Twente walging ná laatste fluitsignaal
17:42
22+
‘Wout Weghorst is de Dirk Kuijt van Ajax’
17:15
15+
Voorbeschouwing PSV, Feyenoord & Ajax: Linkerrijtje treft elkaar in de Eredivisie
17:15
0+
Voorspelling PSV, Feyenoord & Ajax: Twente verrast tegen Feyenoord terwijl PSV en Ajax winnen
17:00
17+
Feyenoord uit de SHIT, lucky PSV en Twente VREEST toch | Twee Viertje met Aad #94
16:53
68+
Zorgen om Brobbey: ‘Lijkt alsof hij zich één keer heeft opgepompt’
16:37
76+
Perez en Kwakman fileren Ajacied: ‘Wat kan hij nou echt?’
16:18
159+
‘PSV spot potentiële opvolger van Guus Til in Eredivisie’
16:06
139+
‘PSV mist naast Schouten nóg een ervaren kracht dit weekend’
15:51
23+
Gepensioneerde Premier League-verdediger met overgewicht: ‘Ik ben op dit moment beter dan De Ligt’
15:35
215+
Arne Slot heeft Van Dijk-vervanger op het oog: ‘EK-sterkhouder moet naar Anfield komen’
15:19
9+
Bayern München en Duitsland domper: ‘Jamal Musiala geblesseerd’
14:58
101+
Aderlating voor Arne Slot: ‘Topclub wil Mohamed Salah bij Anfield-exit’
14:42
30+
FC Barcelona-legende Rivaldo waarschuwt Hansi Flick: ‘Zonder titels…’
14:23
112+
Pep Guardiola schoffeert nieuwe FIFA-regels: ‘Wie zijn zij om dat te bepalen?’
13:50
42+
‘Karim Benzema is de beste speler met wie ik ooit heb gespeeld, beter dan Modrić of Kroos’
13:35
18+
Steijn op radar PSV, Weghorst niks veranderd & nieuwe Wieffer
13:07
42+
Van Bronckhorst in de clinch met Turkse fans: ‘Kunnen beter wegblijven’
12:49
43+
Pascal Jansen verbluft door VAR-beslissing: ‘Ik snap het echt niet’
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie