Voorspelling PSV – Feyenoord: de landskampioen slaat de eerste slag

Foto: Voorspelling PSV – Feyenoord: de landskampioen slaat de eerste slag

Wie begint het Nederlandse voetbalseizoen met een prijs? PSV en Feyenoord mogen zich als regerend landskampioen en bekerwinnaar opmaken voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal. In het Philips Stadion sluiten beide teams hiermee hun voorbereiding af op het volgende week startende Eredivisie-seizoen. Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd PSV – Feyenoord.

Landskampioen is favoriet

Als we de bookmakers mogen geloven, is de regerend landskampioen de grote favoriet voor deze Johan Cruijff Schaal. Dat zou een breuk zijn met de trend van de afgelopen jaren, want de laatste drie edities werden gewonnen door de bekerwinnaar. Dat was alleen wel drie keer PSV, dus zodoende zou het erg logisch zijn als die ploeg weer wint. Nog nooit won een ploeg viermaal op rij de Johan Cruijff Schaal.

🇳🇱 PSV vs 🇳🇱 Feyenoord: zelden goals aan beide kanten

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal is niet bepaald een garantie op doelpunten voor beide teams. Twee jaar geleden won PSV in een waar spektakelstuk met 3-5 van Ajax, maar in de andere vier meest recente edities waren de uitslagen 0-0, 2-0, 0-4 en 0-1. Hieruit kunnen we afleiden dat het niet heel gebruikelijk is dat allebei de teams tot scoren komen in het duel om de Nederlandse supercup.

Maximaal één team scoort

Speler om op te letten en wedden: Luuk de Jong

De Johan Cruijff Schaal is een absolute specialiteit van Luuk de Jong. Met zeven deelnames speelde hij de meeste duels in deze competitie en samen met Ronald Waterreus won hij het vaakst: zesmaal. Ook is hij met drie doelpunten gedeeld topscorer aller tijden, samen met Jari Litmanen, Phillip Cocu, Mateja Kežman, Jeremain Lens en Guus Til. Met een treffer kan hij op dit gebied alleenheerser worden.

Luuk de Jong scoort

Voorspelling PSV – Feyenoord

PSV werd afgelopen seizoen op afgetekende wijze landskampioen en zal die vorm willen meenemen naar het nieuwe seizoen, ook omdat het team alleen maar sterker lijkt te zijn geworden. Feyenoord had een slecht einde van de voorbereiding en heeft veel geblesseerden. Dat kan de Eindhovenaren wel eens het voordeel gaan geven.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen PSV en Feyenoord? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
1.77
PSV wint

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie