Voorspelling PSV – Go Ahead Eagles: thuiswinst zonder tegengoal

Foto: Voorspelling PSV – Go Ahead Eagles: thuiswinst zonder tegengoal

Negen punten uit drie wedstrijden: de regerend landskampioen beleeft een goede start aan dit seizoen, waar de tegenstander juist een moeizaam begin van de competitie doormaakt. In speelronde vier hoopt de koploper de zegereeks uit te bouwen. Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd PSV – Go Ahead Eagles.

Philips Stadion

Eredivisie

1 september 2024

16:45

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 1 september 2024 16:43.

Bookmakers wijzen naar kampioen

Negen punten tegenover drie. Vijftien doelpunten tegenover twee. Het is niet zo gek dat PSV als grote favoriet wordt aangewezen voor deze ontmoeting. Zeker ook omdat de Eindhovenaren de laatste tien wedstrijden tegen Go Ahead wonnen, en daarin ook nog eens zes keer de nul hielden.

🇳🇱 PSV vs 🇳🇱 Go Ahead Eagles: veel goals in Eindhoven

Supporters in het Philips Stadion worden over het algemeen prima verwend door de wedstrijden die ze te zien krijgen. In vijf van de laatste zes thuisduels scoorde PSV minimaal vier keer en de zesde in die rij leverde drie doelpunten op van de thuisploeg. Zodoende is het logisch uit te gaan van veel goals van PSV.

PSV maakt meer dan 3,5 goals

Speler om op te letten en wedden: Luuk de Jong

Het duurde even maar Luuk de Jong lijkt dan eindelijk los te zijn. Tegen Almere City kwam de spits tot zijn eerste doelpunt dit Eredivisieseizoen. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen Feyenoord had hij ook al twee keer gescoord. De spits is nog steeds van topniveau en zal zich ook voor zijn eigen supporters willen laten zien.

Luuk de Jong scoort

Voorspelling PSV – Go Ahead Eagles

PSV is terecht de favoriet, want het is vooral aanvallend in goede vorm en lijkt rijp voor een zege. Zodoende zou je kunnen kiezen voor de 1X2-weddenschap, maar de odd voor PSV is niet heel hoog. Je kunt je voorspelling ook uitbreiden en gokken dat de Eindhovenaren eindelijk de nul gaan houden.

Tip: Wil je meer informatie over de ontmoeting tussen PSV en Go Ahead Eagles? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Vbet
2.18
PSV wint en houdt de nul

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie