Voorspelling PSV – Valencia: beide teams scoren

Foto: Voorspelling PSV – Valencia: beide teams scoren

PSV bereidt zich voor op de Johan Cruijff Schaal, wat voor de regerend landskampioen de officiële start van het seizoen 2024/25 is. Voor het zover is staat er nog een laatste vriendschappelijke wedstrijd op het programma. Hieronder lees je onze tips om te wedden op de wedstrijd PSV – Valencia.

🇳🇱 PSV vs 🇪🇸 Valencia: Spanjaarden wachten op eerste goal

CD Castellón en Deportivo Alavés waren de eerdere tegenstanders van Valencia in deze voorbereiding. Dat mag nog zeker geen succes genoemd worden. Na een 0-0-gelijkspel ging het tweede oefenduel zelfs met 0-1 verloren. Zodoende wacht Valencia na twee wedstrijden nog op het eerste doelpunt.

PSV houdt de nul

Speler om op te letten en wedden: Ricardo Pepi

Na een goed seizoen als huurling bij FC Groningen verdiende Ricardo Pepi een miljoenentransfer van FC Augsburg naar PSV. Maar hier zat hij het hele seizoen achter Luuk de Jong op de bank. Logisch, want aanvoerder De Jong werd ook nog topscorer. Pepi wil zijn visitekaartje laten zien en deed dat ook tegen FC Eindhoven, want de 3-2-zege kwam tot stand doordat de Amerikaan drie keer scoorde.

Voorspelling PSV – Valencia

Waar de Eindhovenaren het absolute staartje van de voorbereiding beleven, is Valencia pas net bezig. En dat is duidelijk te zien want de Spanjaarden moeten nog op gang komen. PSV is de favoriet, maar als het Valencia lukt iets beter voor de dag te komen, kan er zomaar nog een tegengoal vallen.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen PSV en Valencia? Check dan onze diepgaande voorbeschouwing op dit duel.

Vbet
1.60
Beide teams scoren

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie