Wie wordt kampioen in de Serie A 2024-2025?

Soccernews

Het seizoen is net begonnen en we kunnen nog lekker speculeren over wie er kampioen gaat worden in Italië. Ondanks dat het seizoen al bezig is, kunnen we nog een kijkje nemen naar de voorspellingen. Zo zijn er ook nog steeds mooie quoteringen beschikbaar voor het aankomend seizoen. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Vorig seizoen wist Inter Milaan makkelijk kampioen te worden. Zo had het 19 punten meer dan aarts- en stadsrivaal AC Milan. Juventus eindigde op een derde plek. Dit seizoen zal Inter er weer alles aan doen om regerend kampioen te blijven. Juventus probeert met de aanstelling van toptrainer Thiago Motta een nieuwe weg in te slaan na teleurstellende seizoenen. Makkelijk zal het voor de teams niet worden in dit seizoen.

Wie maakt de meeste kans op het kampioenschap?

Volgens de bookmakers maakt Inter Milan wederom weer de meeste kans op het kampioenschap. Net als vorig seizoen heeft Inter Milan weer een kwalitatief sterke en brede selectie. Daarnaast zijn Juventus en Napoli volgens de bookmakers ook kanshebbers. Het zal geen makkelijk seizoen worden voor Inter, maar het is niet onmogelijk. Of zal er iets anders gebeuren dit jaar?

Team Quoteringen
Inter Milan BetMGM
1.60
Juventus BetMGM
3.75
Napoli BetMGM
6.00
AC Milan BetMGM
11.00
Atalanta Bergamo BetMGM
21.00
AS Roma BetMGM
51.00
Alle andere teams BetMGM
67+
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 17 september 2024 14:35.

Inter Milan

Inter Milaan wist vorig seizoen dus vrij gemakkelijk kampioen te worden. Ook dit seizoen is de doelstelling zeker weten om weeral kampioen te worden in de Serie A. Desalniettemin zal dit waarschijnlijk niet zo makkelijk gaan als afgelopen seizoen. Toch gaat Inter Milan daar zeker weten voor. Het seizoen kon beter beginnen, met twee overwinningen en twee gelijke spelen is het geen super start. Ook niet in de competitie.

Ook Europees hoopt Inter Milan zo ver mogelijk te komen. Hierdoor kan het dus wel invloed hebben op de competitie, mocht Inter ver komen in de Champions League. Daarna zal de prioriteit zeker wel op de competitie liggen, aangezien de club hoopt op een herhaling van vorig jaar.

Inter wist weer interessante spelers aan te trekken. Zo wist Inter Josep Martinez aan te trekken van Genoa. Verder heeft Inter niets belangrijks aangetrokken, maar ook niets bijzonders verloren. Met een redelijk intact elftal hoopt het dus weer af te kunnen stevenen naar nationaal succes.

Winnaar Website Kansen
Inter Milaan wordt kampioen BetMGM
1.60
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 17 september 2024 14:35.

Juventus

Juventus heeft het al zwaar een aantal seizoenen. Vanaf seizoen 2010-2011 tot en met 2019-2020 wist Juventus onafgebroken kampioen te worden in Italië en was hiermee heer & meester. Dat viel daarna wel tegen. In het seizoen van 2020-2021 werd het vierde. De seizoenen daarna ook vierde, zevende en derde. Juventus wil dan ook maar graag een keer weer kampioen worden. Daarom is het voor een project op langere termijn gegaan.

Dit is ingegaan met coach Thiago Motta die met Bologna enorm wist te presteren. Het zal dan ook niemand verbazen als Motta het op lange termijn goed zal doen bij Juventus. Dat het niet meteen dit seizoen ‘raak’ zal zijn is nog geen ramp, maar uiteindelijk hoopt Juventus weer echt met de titel mee te kunnen doen.

Met het aantrekken van Teun Koopmeiners, Francisco Conceicao en Nicolas Gonzalez is Juventus zeker wat van plan. Wij verwachten dan ook dat Juventus zeker mee gaat doen in de top om het kampioenschap.

Winnaar Website Kansen
Juventus wordt kampioen BetMGM
3.75
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 17 september 2024 14:35.

Napoli

Napoli wist in seizoen 2022-2023 te verrassen door kampioen te worden in de Serie A. Met onder andere spelers als Victor Osimhen en Kvaratskhelia liet het enorm mooi voetbal zien. Helaas is dat vorig seizoen enorm weggevaagd. Met een tiende plek heeft Napoli verder dan ondermaats gepresteerd en hoopt het afgelopen seizoen snel te kunnen vergeten.

Wij denken niet dat Napoli echt mee gaat doen om de prijzen. Onlangs is het ook topspits Victor Osimhen verloren aan Galatasaray. De Nigeriaan is uitgeleend nadat het meerdere keren heeft gemeld weg te willen bij de club. Ondanks interesse, is Napoli er niet in geslaagd om Osimhen ergens te slijten. Dit hoopt het in de winter alsnog te kunnen doen.

Napoli lijkt dit seizoen vooral om de Europese tickets mee te doen. Veel meer verwachten wij niet van de Napolitanen die in zwaar weer verkeren als club.

Winnaar Website Kansen
Napoli wordt kampioen BetMGM
6.00
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 17 september 2024 14:35.

AC Milan

AC Milan wist voor het laatst kampioen te worden in het seizoen 2021-2022. Daarna werd het nog vierde en tweede. Dit seizoen hoopt AC Milan zo lang mogelijk mee te doen met het kampioenschap, maar het heeft geen goede start gehad. Daar hopen de Milanezen verandering in te brengen. AC Milan zal alles op alles zetten om dit seizoen minstens om Champions League plekken mee te doen en eventueel het kampioenschap.

Toch zal dat niet makkelijk worden, daarom hebben de bookmakers deze quotering ook zo hoog gemaakt. Desalniettemin is de quote voor AC Milan in de top 4 een mooie odd van 2.25. Wij verwachten wel dat AC Milan in staat is om dat te behalen. Verder, hopen we toch de oude glorietijden van de Milanezen te mogen zien binnenkort.

Winnaar Website Kansen
AC Milan wordt kampioen BetMGM
11.00
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 17 september 2024 14:35.

Deel op sociale media:

Laatste nieuws

23:45
118+
‘Ihattaren keert terug in de Eredivisie’
23:29
148+
Weghorst eerlijk over baalmoment na keuze Farioli
23:12
101+
Farioli laat zich kritisch uit: “Ver verwijderd van perfect”
22:55
13+
PSG sleept overwinning uit het vuur, Manchester City speelt gelijk
22:28
142+
Perez ziet grote uitblinker: “Ajax speelde écht goed”
22:27
323+
‘Oorlog tussen Van der Gijp en Gordon bereikt nieuw kookpunt’
22:12
86+
Zo verliep de terugkeer van Davy Klaassen bij Ajax
22:12
285+
‘Weghorst ging helemaal over de rooie’
22:10
69+
‘Ajax-debuut is voetbalterrorisme’
21:54
60+
Ajax heeft geen kind aan Fortuna Sittard
21:30
253+
Dit is de reden waarom PSV Perisic naar Eindhoven haalt
21:14
455+
Maurice Steijn heeft speciale boodschap voor Ajax-fans
21:13
62+
Bosz laat zich na Veerman-vraag niet gek maken
20:58
97+
‘Sutalo heeft vorig jaar zijn zusje laten spelen’
20:49
91+
‘Farioli-wonder bij Ajax’
20:47
9+
Sparta Praag te sterk voor RB Leipzig, gelijkspel bij Bologna
20:10
128+
Farioli verklaart afwezigheid van Brobbey
19:46
91+
Kippenvel bij rentree De Jong op trainingsveld
19:31
116+
PSV-schuldige aangewezen: “Dát kan hij moeilijker”
19:14
70+
“Klaassen heeft meer spelinzicht dan gemiddeld”
Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie