Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Spanje – Georgië: Spanje Asian Handicap -1.75

Foto: Voorspelling Spanje – Georgië: Spanje Asian Handicap -1.75

Topfavoriet Spanje hoopt zich zondagavond bij de laatste acht landen van het EK te scharen. De Zuid-Europeanen nemen het in de achtste finales op tegen Georgië, dat in de groepsfase opzien baarde door het Portugal van Cristiano Ronaldo te kloppen. Lees snel verder voor onze voorspelling en wedtips in dit EK-duel tussen Spanje en Georgië!

Koeln Stadion

EURO Final Stage

30 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 30 juni 2024 21:55.

Bookmakers zien Spanje als grote favoriet

Kijkend naar de 1×2-odds zien de bookmakers Spanje als grote favoriet. Dat snappen wij wel, want La Roja maakte tijdens de groepsfase veel indruk door al zijn groepswedstrijden te winnen. De Europees kampioen van 2008 en 2012 hoefde dit toernooi als enige land zelfs nog geen enkele tegentreffer te incasseren.

Georgië maakt dit EK zijn debuut op een groot toernooi, maar valt absoluut niet uit de toon. Dankzij een 1-1 gelijkspel tegen Tsjechië en een knappe 2-0 overwinning op Portugal plaatste het land zich als een van de beste nummers drie voor de achtste finales, wat leidde tot een groot volksfeest in Tbilisi en omstreken. Wedden op een nieuwe Georgische winst is alleen weggelegd voor echte waaghalzen, maar kan je bij een juiste weddenschap wel een leuk zakcentje opleveren.

🇪🇸 Vs 🇬🇪: Mamardashvili blinkt weer uit

Spanje en Georgië kwamen elkaar tijdens de EK-kwalificatiereeks ook al tegen. Beide kwalificatieduels werden met ruime cijfers (1-7 en 3-1) gewonnen door de Spanjaarden. Natuurlijk beschikt Spanje over veel meer ervaring en kwaliteit, maar Georgië wist dus wel te scoren in de voorgaande twee onderlinge ontmoetingen tussen beide landen. Ook tijdens dit EK wisten De Kruisridders tot dusverre in ieder duel het scorebord in beweging te brengen, dus een klein gokje op een goal van beide landen is in onze ogen wel de moeite waard.

Beide landen scoren

Speler om op te letten en wedden: Georges Mikautadze

Laat de naam van Georges Mikautadze vallen en bij veel Ajax-fans lopen de koude rillingen meteen weer over het lijf. De Georgische spits was immers onderdeel van het afgelopen rampseizoen van Ajax, waarin alles misging en de Amsterdammers zelfs een poosje op de laatste plaats van de eredivisie bivakkeerden.

Mikautadze vertrok afgelopen winter uiteindelijk via de achterdeur uit de Johan Cruijff Arena, maar is inmiddels weer helemaal opgebloeid. In de Ligue 1 dwong hij al een miljoenentransfer af naar AS Monaco en ook op het EK doet hij het voortreffelijk. De spits kwam tot dusverre in ieder EK-duel tot scoren, waarmee hij voetballegendes als Hristo Stoichkov, Michel Platini, Cristiano Ronaldo en Ruud van Nistelrooy wist te evenaren. Scoren tegen Spanje zal waarschijnlijk lastig worden, maar ook de odd voor een schot op doel staat behoorlijk hoog.

Georges Mikautadze Meer dan 0,5 schoten op doel

Voorspelling Spanje Georgië

Georgië verdient alle lof voor wat het dit EK tot nu toe heeft laten zien. Winnen van Spanje in een alles-of-niets-wedstrijd zal hoogstwaarschijnlijk echter te hoog gegrepen zijn. De Spaanse vleugelspitsen Lamine Yamal en Nico Williams zijn dit EK op de brommer en zijn in staat om de Georgische backs helemaal dronken te spelen. Als Spanje zijn vizier op scherp heeft staan, achten wij een ruime zege voor La Roja goed mogelijk. Onze belangrijkste wedtip is daarom de weddenschap Spanje Asian Handicap -1.75, tegen een odd van 1.82 bij BetMGM.

Tip: Lees ook onze uitgebreide voorbeschouwing op Spanje – Georgië voor extra informatie in aanloop naar deze achtste finale op het EK.

BetMGM
1.82
Spanje Asian Handicap -1.75

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie