Volgende wedstrijd Nederlands elftal:

Roemenië

-

Nederland
2 juli 18:00

Wed €5 en scoor €50 aan free bets tijdens het EK 2024!

Voorspelling Spanje- Italië: Beide landen houden elkaar in evenwicht

Foto: Voorspelling Spanje- Italië: Beide landen houden elkaar in evenwicht

In Gelsenkirchen staat donderdagavond het topaffiche tussen Spanje en Italië op het programma. Beide grootmachten wonnen hun EK-openingsduel en gaan daarom strijden om groepswinst! Ben je benieuwd naar onze voorspelling en wedtips voor deze titanenstrijd? Lees dan snel verder!

VELTINS-Arena

EURO Grp. B

20 juni 2024

21:00

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 20 juni 2024 21:00.

Alleen nieuwe klanten. 24 jaar of ouder. Wonend in Nederland. Maximum inzet: 1€.

Bookmakers zien Spanje als favoriet

Op basis van de 1×2-odds zien de bookmakers Spanje donderdagavond als grote favoriet. Dat is begrijpelijk, want het land won zaterdagavond met maar liefst 3-0 van Kroatië. Naast deze ruime zege maakte La Roja veel indruk met zijn frisse speelstijl. Italië had in zijn EK-openingsduel tegen Albanië een stuk lastiger. De Azzurri keken zelfs tegen een razendsnelle een 0-1 achterstand aan, maar wisten alsnog een 2-1 overwinning te boeken. Het is echter duidelijk dat zij nog in het toernooi moeten groeien.

🇪🇸 Vs 🇮🇹: Doelpuntrijke eerste helft

Zowel bij de 3-0 overwinning van Spanje op Kroatië als in de 2-1 zege van Italië op Albanië vielen alle doelpunten in de eerste helft. Dat zou ook donderdagavond weleens het geval kunnen zijn. Ook bij de laatste onderlinge onmoeting tussen beide landen in juni vorig jaar – 2-1 voor Spanje – vielen alle goals al in de eerste helft. Wij zien daarom wel brood in de weddenschap Eerste helft Asian handicap Meer dan 1 goal voor een odd van 1.97 bij Unibet.

Eerste helft Asian handicap Meer dan 1 goal

Speler om op te letten en wedden: Alessandro Bastoni

Met een rake kopbal stond Bastoni zaterdagavond aan de basis van de Italiaanse wederopstanding tegen Albanië. De centrumverdediger is echter ook ontzettend in de opbouw van de Azzurri. Volgens statistiekensite Opta kwam Bastoni tegen Albanië tot maar liefst 114 passes. Bovendien had Spanje tegen Kroatië voor het eerst sinds de EK-finale van 2008 minder balbezit dan zijn tegenstander. Wij voorspellen daarom dat Bastoni ook donderdagavond weer veelvuldig aan de bal zal zijn.

Alessandro Bastoni Meer dan 60,5 passes

Voorspelling Spanje Italië

Spanje liet in zijn EK-opener een betere indruk achter dan Italië en is daarom donderdagavond de terechte favoriet. Italianen staan echter bekend als echte toernooivoetballers. Bovendien staan beide landen natuurlijk al op drie punten. Een gelijkspel zou voor beide landen daarom geen verkeerd resultaat zijn, ook omdat de Spanjaarden straks hun groepsfase afsluiten tegen zwakke broeder Albanië. Onze belangrijkste wedtip is daarom inzetten op een gelijkspel, voor de odd van 3.40 bij BetMGM.

Tip: Check ook onze uitgebreide voorbeschouwing op Spanje – Italië voor alle ins en outs rondom deze EK-kraker.

BetMGM
3.40
Gelijkspel

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie