Voorspelling Sparta – Feyenoord: Doelpuntenfestijn in de derby

Foto: Voorspelling Sparta – Feyenoord: Doelpuntenfestijn in de derby

Op zondagmiddag staat voor Brian Priske zijn eerste Rotterdamse derby op het programma. Feyenoord reist af naar Het Kasteel om het daar op te nemen tegen stadsgenoot Sparta. Terwijl Feyenoord drie punten wil pakken met het oog op de titelstrijd met PSV, zal Sparta er alles aan doen om de derby winnend af te sluiten.

Sparta Stadion Het Kasteel

Eredivisie

25 augustus 2024

14:30

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 augustus 2024 14:45.

Feyenoord favoriet tegen Sparta

Volgens de bookmakers is Feyenoord de favoriet voor deze derby. Dit is begrijpelijk, gezien het feit dat de club groter is en over meer financiële middelen beschikt dan Sparta. Daarnaast is Feyenoord historisch gezien ook de sterkere partij. Sparta won voor het laatst in 2017 een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. De ploeg van Jeroen Rijsdijk speelde gelijk in de eerste twee Eredivisiewedstrijden van dit seizoen. Feyenoord begon met een gelijkspel tegen Willem II (1-1) en vernederde vervolgens PEC Zwolle met 1-5.

Sparta – Feyenoord: Wederom veel doelputnen

In de laatste drie wedstrijden heeft Feyenoord in totaal tien doelpunten gescoord: 4 tegen PSV, 1 tegen Willem II en 5 tegen PEC Zwolle. Het is dan ook niet onredelijk te verwachten dat Feyenoord tegen Sparta opnieuw een hoge score kan behalen. Tegen PEC keerde Feyenoord terug naar een 4-3-3 opstelling, wat de ploeg duidelijk goed deed. Tegen Sparta zal de ploeg van Priske deze trend willen voortzetten.

Meer dan 3,5 doelpunten

Speler om op te letten en wedden: Calvin Stengs

Calvin Stengs leek op weg naar Charlotte FC, maar hij besloot terug te keren in de selectie van Priske. Tegen PEC toonde hij zijn kwaliteiten, met 1 doelpunt en 2 assists was hij zeer belangrijk. In de derby tegen Sparta zal de aanvallende middenvelder willen bewijzen dat hij consistent op dit niveau kan presteren en van waarde kan zijn met doelpunten en assists.

Voorspelling Sparta – Feyenoord

Een overwinning van Feyenoord op Sparta lijkt zeker mogelijk. Hoewel het tegen Willem II wat tegenviel, herpakte de ploeg zich tegen PEC en benutten de spelers bijna alle kansen. Ook tegen PSV was Feyenoord al bijzonder trefzeker. Onder Priske lijkt Feyenoord het net gemakkelijk te vinden. Een passende weddenschap hiervoor is ‘Meer dan 2,5 doelpunten van Feyenoord’, met een odd van 2.18 bij Unibet.

Tip: Wil je meer informatie over deze wedstrijd tussen Sparta – Feyenoord? Check dan onze voorbeschouwing op dit duel.

Unibet
2.18
Meer dan 2,5 doelpunten van Feyenoord

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie