‘Vroegtijdig Feyenoord-vertrek aanstaande’

Foto: ‘Vroegtijdig Feyenoord-vertrek aanstaande’

Feyenoord leed zondag al voor de tweede keer puntverlies in de Eredivisie. In de Rotterdamse stadsderby tegen Sparta bleef men steken op een 1-1 gelijkspel. Daardoor is de achterstand op koploper PSV na drie speelronden al vier punten. Bovendien lijkt er volgens Rafael van der Vaart weinig chemie tussen de Feyenoord-spelers en trainer Brian Priske, die vreest voor een mismatch.

Onbegrip bij Studio Voetbal-gasten over Timber-wissel

De Deense oefenmeester wekte zondag onbegrip bij middenvelder Quinten Timber, die tijdens de wedstrijd tegen Sparta naar de kant werd gehaald. Timber leek niet te begrijpen waarom hij werd gewisseld en dat is volgens Van der Vaart een duidelijk signaal. Neraysho Kasanwirjo verving de middenvelder, die duidelijk verontwaardigd het veld verliet.

Ook commentator Vincent Schildkamp zag dat Timber het niet met het besluit van Priske eens was. “Hij had dolgraag willen blijven staan, maar trainer Brian Priske is voorzichtig met Timber. Hij wordt met de pest in zijn lijf naar de kant gehaald.” Mogelijk dat Priske Timber naar de kant haalde vanwege het gegeven dat de middenvelder al geel op zak had.

Priske niet de juiste man voor Feyenoordpro

Van der Vaart trekt echter een harde conclusie aan tafel bij Studio Voetbal. “Toen Timber zo reageerde na zijn wissel, dacht ik: volgens mij vinden ze het helemaal niks, die nieuwe trainer. Dat gebeurde niet onder Slot. Als hij iemand wisselde, ging de speler gewoon naar de kant, klaar. Het was een heel apart moment.” Pierre van Hooijdonk begreep ook niet waarom Timber naar de kant werd gehaald. “Timber was de enige die het niveau haalde.”

Begrijpelijk dat Timber werd gewisseld?

  • Ja, dat vind ik wel
  • Nee, belachelijke wissel
1440+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie