‘Vroegtijdig vertrek voor Johan Derksen’

Foto: ‘Vroegtijdig vertrek voor Johan Derksen’

Johan Derksen blijft maar kwakkelen met zijn gezondheid. De Vandaag Inside-coryfee moest opnieuw worden geopereerd aan een liesbreuk. Het was voor de derde keer in korte tijd dat Derksen in het ziekenhuis terechtkwam. De vraag is dan ook hoe lang Derksen het nog vol gaat houden bij Vandaag Inside.

Derksen opnieuw onder het mes vanwege liesbreuk

“De 75-jarige Johan Derksen is veruit de belangrijkste ster van SBS 6: als hij stopt met televisie, dan is de kans zeer groot dat Vandaag Inside ophoudt te bestaan en dat zou een mokerslag zijn voor de zender van John de Mol”, schrijft Mediacourant.

Het is echter nog maar de vraag hoe lang de gezondheid van Derksen het toe blijft staan om de komende jaren op televisie te blijven verschijnen. Zijn goede vriend John de Bever verklapte dat De Snor onlangs weer geopereerd is aan een liesbreuk. “Het zit hem niet mee, want aan uitrusten komt hij niet toe. Voor de derde keer in heel korte tijd belandde hij in het ziekenhuis, weer met een liesbreuk”, vertelt ook Privé-baas Evert Santegoeds in Shownieuws.

Aanslag op gezondheid Derksen

Volgens Santegoeds is het een aanslag op de gezondheid van de 75-jarige Derksen. “In april is hij daaraan geopereerd, toen nog een keer omdat het over moest en nu is er een liesbreuk aan de andere kant en lag hij dus opnieuw op de operatietafel. Dat is op die leeftijd nooit lekker. Sowieso elke keer een narcose is erg vervelend voor hem, maar hij houdt de moed erin. Hij blijft ermee kwakkelen, maar vandaag was hij toch in redelijk goede moed toen we hem spraken.”

De Bever geeft vervolgens ook nog openheid van zaken bij Shownieuws, die positief gestemd is over Derksen. “Ik ga ’s zondags altijd op de koffie, maar hij is gisteren aan zijn liesbreuk geopereerd. Aan de andere kant. Het is allemaal goed gegaan gelukkig, dus ik heb hem vanmorgen maar gebeld: ‘Vind je het goed dat ik toch kom?’ Die wond moet natuurlijk wel genezen, maar dat ging perfect. Er is niks aan de hand. Hij zag er weer goed uit. Hij was volop aan het wandelen, dus nee, het komt helemaal goed met Johan.”

Santegoeds bevestigt na het item nogmaals dat De Bever met het nieuws naar buiten kwam. “Dat is onze bron, dat zie je ook meteen. Op 19 augustus spreken we Johan weer, want dan gaat hij weer aan de slag met VI.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Zie jij Derksen snel stoppen?

  • Ja, gaat hooguit nog 1 jaar door
  • Gaat zeker nog twee jaar door
  • Gaat zeker nog drie jaar door
  • Gaat nog langer dan drie jaar door
8775+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie