Waar kijk je Nederland – Engeland?

Foto: Waar kijk je Nederland – Engeland?

Woensdag staat de halve finale tussen Nederland en Engeland op het programma, maar dinsdagavond trappen Spanje en Frankrijk al af voor de eerste halve finale op het EK. Beiden wedstrijden zijn live op de televisie te volgen. SoccerNews legt uit waar je de duels kan volgen.

SN legt uit waar je Nederland tegen Engeland kijkt

De NPO zendt alle EK-wedstrijden uit en zo ook de wedstrijd Nederland – Engeland. De Nederlandse zender plakt weer flink uit rondom het duel van Oranje. Die start woensdag om 20.00 uur met de voorbeschouwing op de halve finale tussen Nederland en Engeland. De kijker kan naast NPO1 ook terecht op NPO Start en NOS.nl. Mensen met een gehoorbeperking kunnen terecht op NPO 1 Extra, waar het duel is te volgen met audiodescriptie.

Waar en hoe laat kijk je Nederland tegen Engeland?

Vanaf 21.00 uur word het duel tussen Nederland en Engeland live uitgezonden op NPO 1. Arman Avsaroglu is zaterdag de uitverkorene tijdens het kwartfinaleduel tussen Oranje en Engeland. Hij zal op NPO 1 de wedstrijd van commentaar voorzien. Wie het duel op een open buitenlandse zender wil volgen kan terecht op het Duitse ARD en het Belgische VRT.

Waar en hoe laat kijk je Spanje tegen Frankrijk?

Dinsdagavond kan men ook inschakelen op NPO1, waar de andere halve finale tussen Spanje en Frankrijk wordt uitgezonden. Een voorbeschouwing daarop begint om 20.30 uur, waarna om 21.00 uur de wedstrijd live wordt uitgezonden. Jeroen Elshoff is commentator bij die wedstrijd. Ook de wedstrijd tussen Spanje en Frankrijk is op open buitenlandse zenders als het Britse BBC 1, het Duitse ZDF en het Belgische VRT te volgen.

SN legt uit

In SN legt uit duidt SoccerNews (ingewikkelde) voetbalzaken op een heldere manier. Korte, duidelijke stukken waardoor jij in één keer op de hoogte bent van wat er speelt. Data, schema’s, of (gekke) vragen? SN legt uit geeft antwoord. Heb jij een vraag voor SN legt uit? Mail naar [email protected]!

Ga jij kijken?

  • Ja, absoluut
  • Nee, echt niet
222+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie