Waarom Roxane Knetemann plots amper nog in VI te zien is: ‘Gecanceld?’

Foto: Waarom Roxane Knetemann plots amper nog in VI te zien is: ‘Gecanceld?’

Roxane Knetemann is één van de populairste bargasten van Vandaag Inside, maar de laatste weken – of zelfs al maanden – verschijnt de vrolijke blondine amper nog in de show. Is ze misschien ‘gecanceld’? Kijkcijferexpert Tina Nijkamp geeft in haar TV Update antwoord.

Waarom is Roxane Knetemann nog maar weinig in Vandaag Inside te zien?

” Nee, ze is echt niet gecanceld. Waarom zien we Roxane Knetemann dan niet meer zo vaak bij VI? Dat klopt. Roxane Knetemann zien we eventjes niet zo vaak meer bij VI, maar vorige week of twee weken geleden was ze er toch nog weer eventjes en dat heeft met het wielerseizoen te maken”, legt Nijkamp uit.

De sport is daardoor momenteel simpelweg eventjes wat minder urgent en relevant. “Het wielerseizoen gaat nu weer van start zo’n beetje en dan zullen we haar heus wel weer heel veel zien bij VI en ook bij De Oranjezomer en bij die nieuwe talkshow van Hélène op zondag, De Oranjezondag. Daar zal ze ook zeker aanschuiven.”

In ander tv-programma?

In de winter strijkt Knetemann dus een stuk minder centen op. “Het klopt dat ze in de winter eventjes wat minder vaak te zien is. En ze zei ook – en dat kan ook een heel goede reden zijn – dat ze met iets anders heel druk is geweest. Ik vermoed eigenlijk dat zij ofwel ook een tv-programma gaat presenteren ofwel als kandidaat in een tv-programma te zien zal zijn.”

Misschien wel in Wie Is De Mol? “Of een ander reality-adventure-achtig-programma. Dat zou me niets verbazen, want dat zei ze zelf bij VI. We wachten het af, maar ik denk niet dat zij gecanceld is ofzo. Helemaal niet. Ik denk echt dat dat met het wielerseizoen te maken heeft.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Ben jij fan van Roxane Knetemann?

  • Ja
  • Neh
4231+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie