‘Wanhopig’ Vandaag Inside op de vingers getikt: “Kleuterklas!”

Foto: ‘Wanhopig’ Vandaag Inside op de vingers getikt: “Kleuterklas!”

De ruzie tussen de Vandaag Inside-heren heeft de nodige stof doen opwaaien in medialand. Vooral het gekeuvel tussen Johan Derksen en René van der Gijp is nog altijd regelmatig onderwerp van gesprek. Communicatie-expert Lars Duursma, bekend van de talkshow van Hélène Hendriks, haalt stevig uit naar de Vandaag Inside-heren.

Stevige kritiek op Vandaag Inside-heren

Derksen schreeuwde onder meer dat Vandaag Inside een ‘kutprogramma’ is, terwijl Van der Gijp Derksen uitmaakte voor ‘kinderachtige oude man’. In de podcast De Communicado’s uit Duursma stevige kritiek op de gedane uitspraken. “Heel eerlijk: op mij kwam het ook haast wat wanhopig over. Ik zag het ook een beetje als een wanhopige truc om te zorgen dat mensen het weer over Vandaag Inside gaan hebben.”

Vandaag Inside-kenner Victor Vlam ziet dat anders. “Het is moeilijk om dat te acteren. (…) Het werd inderdaad wel een klein beetje uitgemolken.” Duursma noemt het echter gênant. “Het is toch ook een beetje gênant dat volwassen mensen hier op televisie zitten te praten op het niveau dat je verwacht op het schoolplein? ‘Jij bent stom.’ ‘Nee, jij bent stom!’ ‘Het is een kutprogramma! Jij wil alleen maar aan het woord zijn!’ Het is een kleuterklas.”

Authentiek Vandaag Inside

Vlam denkt dat de vork toch wat anders in de steel zit. “Ik denk dat als mensen boos en geïrriteerd zijn, dan zie je altijd een kant van mensen die minder chic is natuurlijk. Dus ja, het is inderdaad een beetje gênant. Ik denk dat ze dat zelf ook wel vinden. Maar aan de andere kant: het is echt.” De mediakenner vindt Vandaag Inside dan ook een authentiek programma. “Ik weet dat sommige mensen daar aan twijfelen, maar ik denk dat de vaste kijker daar niet aan twijfelt. Het is echt. Dat is de kracht van Vandaag Inside en ergens is het te prijzen dat ze ook dit soort dingen gewoon op tafel gooien en het bespreken. Het programma wordt gewoon live geëvalueerd daar in de uitzending.”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Denk jij dat de ruzie gespeeld werd door de mannen van Vandaag Inside?

  • Ja, was een toneelstukje
  • Nee, dat was gewoon echt
226+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie