Wesley Sneijder waarschuwt voor Oranje-gevaar

Foto: Wesley Sneijder waarschuwt voor Oranje-gevaar

Maandag om 18.00 speelt het Nederlands elftal zijn laatste groepswedstrijd van het EK tegen Noord-Macedonië. Dat lijkt misschien de zwakke broeder van groep C, maar volgens Koning TOTO Wesley Sneijder moeten de mannen van bondscoach Frank de Boer goed oppassen: de Rode Leeuwen beschikken over iemand die absoluut niet onderschat mag worden… 

De recordinternational van Oranje doelt natuurlijk op Goran Pandev, zijn teamgenoot toen hij met Internazionale in 2010 de Champions League won. “Hij heeft een fantastisch linkerbeen en echt een neusje voor de goal”, aldus Sneijder over de spits van Noord-Macedonië. “Wat ik knap aan hem vind, is dat hij altijd het overzicht bewaart en makkelijk mensen vrij voor de keeper zet. Hij is een geweldig persoon, die van het spelletje houdt en in mijn ogen vaak wordt onderschat als voetballer. Pandev is een spits die meedogenloos is in de zestien.”

Onderschatting zou dodelijk kunnen zijn voor Oranje: “Ze wonnen onlangs in de WK-kwalificatie wel bij Duitsland. Natuurlijk zat daar een stukje onderschatting door de Duitsers bij. Maar de tijd dat je zo maar even over de ‘kleintjes’ heen liep, is voorbij. Maar natuurlijk moeten we daar wel gewoon van kunnen winnen.”

Denk jij de uitslag van Noord-Macedonië-Nederland te kunnen voorspellen, maak dan nu een account bij TOTO aan en maak kans op een uniek TOTO-trainingspak en een Free Bet t.w.v. 50 euro! Dan loop jij er deze zomer in stijl bij!  

Speelt Nederland op maandag gelijk tegen de Noord-Macedoniërs of wordt er zelfs verloren, dan zou dat natuurlijk een flinke schok zijn… Maar het zou jou veel geld op kunnen leveren! Bij TOTO is de quotering voor een remise namelijk 6,75, waar winst voor de Rode Leeuwen zelfs een quotering van 15,75 heeft gekregen! Inzetten op een doelpuntje van Pandev kan natuurlijk ook, met een quotering van 5,60

Veel logischer is het natuurlijk als het Nederlands elftal de groepsfase met een goed gevoel afsluit, een laatste (monster)overwinning voor het eerste duel in de knock-outfase. Verwacht jij veel Oranje-doelpunten? Dan heeft TOTO verschillende ‘handicapjes’ voor je in de aanbieding. Een winstpartij met meer dan twee doelpunten verschil heeft een quotering van 2,41, winst met meer dan drie goals verschil heeft een quotering van 4,35 en een zege met meer dan vier treffers verschil kan je zelfs 8,45 keer je inzet opleveren. 

En het zou helemaal niet zo gek zijn als De Boer wat andere spelers de kans geeft om zich te laten zien. Wat te denken bijvoorbeeld van Steven Berghuis? De Feyenoorder doet het goed op de trainingen van Oranje en aast op een doelpuntje op zijn allereerste grote eindtoernooi. Met een quotering van 2,25 zou jij met hem mee kunnen juichen! 

Alle quoteringen zijn actueel op het moment van publiceren. Check voor de meest actuele quoteringen TOTO.nl. Speel bewust 18+.

Verwacht jij een monsterzege?

  • Ik wel
  • Ik niet
474+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie