Wie zal topscorer worden in de Premier League seizoen 2024-2025?

Foto: Wie zal topscorer worden in de Premier League seizoen 2024-2025?

Na een heerlijke zomer vol met sport kunnen we weer uitkijken naar clubvoetbal. Zo is de Premier League één van de meest bekende competities in de wereld. We hebben al besproken wie er eventueel kans maakt op het kampioenschap, maar wie zal zijn team meehelpen aan succes?

Vorig seizoen was het Erling Haaland die ervandoor ging met de zogeheten ‘Gouden Schoen’. Seizoenen daarvoor wist de Egyptenaar Mohamed Salah er drie keer aan de haal mee te gaan. Afgelopen twee seizoenen – sinds de komst van Erling Haaland bij Manchester City – was het de Noorse spits die de topscorer werd. Ook dit seizoen lijkt Erling Haaland weer de favoriet voor de titel.

Premier League topscorers quoteringen

Dit seizoen is Erling Haaland dé topfavoriet om met de titel aan de haal te gaan. Mohamed Salah lijkt door eerdere seizoenen de nummer twee kanshebber. Het is uiteraard geen gek idee, maar de Egyptische rechtsbuiten van Liverpool is inmiddels wel op leeftijd en lijkt soms voorrang te moeten geven aan anderen. Wie maakt het Haaland moeilijk dit seizoen?

Speler Quoteringen
Erling Haaland Vbet
1.68
Mohamed Salah Vbet
11.00
Ollie Watkins Vbet
17.00
Alexander Isak Vbet
17.00
Darwin Nunez Vbet
17.00
Andere spelers Vbet
21+
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 25 juli 2024 13:08.

Erling Haaland

Wederom dit seizoen is Haaland dus de favoriet om de topscorerstitel te pakken. Zeker niet gek, want de Noorse spits schiet ze er ook regelmatig in. Zo wist Haaland in 2022-2023 36 doelpunten in de competitie te maken en afgelopen seizoen 27. Het risico is natuurlijk wel dat een blessure zo’n weddenschap de soep in kan helpen. Wees dus slim met het kiezen van je topscorer. Desalniettemin zal Haaland bij het oppermachtige Manchester City veel kans maken.

Mohamed Salah

De Egyptenaar Salah wist voor het laatst in 2021-2022 topscorer te worden. Desalniettemin is Mohamed Salah wel één van de meest constante spelers in de Premier League. Al zeven (!) seizoenen op rij maakt Salah minimaal 18 doelpunten in de Premier League. Ook in de assists is de Egyptische speler vaak erg belangrijk. Het zal niet makkelijk worden voor Salah om het dit seizoen nog een keer te flikken, maar sluit het zeker niet uit!

Ollie Watkins

In het seizoen van 2022-2023 maakte Ollie Watkins 15 doelpunten en gaf de Engelse spits ook nog eens 8 assists. Het afgelopen seizoen wist Watkins nog beter te presteren en was het één van de verrassingen in de Premier League. Dit leverde hem dan ook een oproep op voor het Europees Kampioenschap namens Engeland. Met 19 doelpunten en 13 assists was Ollie Watkins erg belangrijk voor het verrassende Aston Villa. Dit leverde Watkins een vierde plek op in de lijst.

Andere spelers

Uiteraard zijn er meerdere kanshebbers om topscorer te worden en kan er door transfers natuurlijk nog veel gebeuren. Interessante spelers kunnen zijn: Alexander Isak of Cole Palmer. Zo kwam Isak vorig seizoen op een derde plek met 21 doelpunten namens Newcastle United. Een andere kanshebber is Cole Palmer. Cole Palmer werd afgelopen seizoen tweede in de topscorerslijst met 22 doelpunten en 11 assists. Als penaltynemer natuurlijk een kleine voorsprong om wat makkelijke doelpunten te pakken!

Wie wordt de topscorer in de Premier League?

Het lijkt er op dat er maar één de beste kan zijn. Erling Haaland is een spits waar vele mensen over discussiëren. Ondanks dat het er niet altijd even behendig uit ziet, staat Haaland vrijwel altijd op de goede plek. De afgelopen twee seizoenen wist Haaland ook topscorer te worden in de Premier League. Aankomend seizoen zal de Noorse spits weer veel ballen erin schieten.

Hoe werkt wedden op topscorers?

Wedden op topscorers is een populaire manier van wedden op de sportmarkt. Hiermee kan je aan het begin van het seizoen al voorspellen wie jij denkt er met de topscorerstitel vandoor zal gaan. Uiteindelijk zal de weddenschap aan het eind van het seizoen goed- of afgekeurd worden.

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie